PDA

Zobacz pełną wersję : Spotkanie na niebie

Polsar74
10-05-2009, 19:31
Co prawda fishem ciężko zrobić fotę lotniczą przelatujących na "przelotowej" liniowców no ale...

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img410.imageshack.us/my.php?image=widoczekprzezoknozakcen.jpg)

Jak myślicie - wolno im tak obok siebie ?

ps.
dla uściślenia - głównym motywem tej foty jest prawy górny róg - a nie miał być :-)

MadMad
10-05-2009, 20:30
witam
jesteś pierwszą znaną mi osobą, która fishem robi RNAV ... szacun :D
a tak na serio, to pewnie z dołu wydaje się blisko, a u góry to się okaże, że w obu płaszczyznach (pionowej i poziomej) sporo miejsca zostaje. podobnie jest przy mijankach i krzyżówkach.
moim zdaniem jest ok.
a co do zdjęcia - podoba się

Polsar74
10-05-2009, 22:39
witam
jesteś pierwszą znaną mi osobą, która fishem robi RNAV ... szacun :D
a tak na serio, to pewnie z dołu wydaje się blisko, a u góry to się okaże, że w obu płaszczyznach (pionowej i poziomej) sporo miejsca zostaje. podobnie jest przy mijankach i krzyżówkach.
moim zdaniem jest ok.
a co do zdjęcia - podoba się

co do RNAV - to ja też się cieszę że jestem pionierem :-) /przynajmniej w Twoich oczach/

na powiększeniu wygląda jednak na bardzo zbliżone odległości pomiędzy naszymi bohaterami
zresztą taki widok mi się trafia już bodajże 3 raz, ale dopiero teraz miałem przy sobie aparat i to jedno szkiełko :-)

MadMad
10-05-2009, 22:43
daj namiary gdzie, kiedy i o której było robione zdjęcie - może da się rozszyfrować co to za para

Polsar74
10-05-2009, 23:16
daj namiary gdzie, kiedy i o której było robione zdjęcie - może da się rozszyfrować co to za para

21-04-2009 / godz 17:15
Kielce

Polsar74
12-05-2009, 19:57
21-04-2009 / godz 17:15
Kielce

I co z tą weryfikacją - uda Ci się ??
A może ktoś inny też wie ?

MadMad
14-05-2009, 05:44
mało danych,
nie masz przypadkiem zdjęcia wykonanego tele, aby rozpoznać chociaż jedną linię, to na podstawie depesz można coś powalczyć.
daj jeszcze kierunek skąd/dokśd leciały. popytam magików co głowy w chmurach trzymają

Polsar74
14-05-2009, 13:15
mało danych,
nie masz przypadkiem zdjęcia wykonanego tele, aby rozpoznać chociaż jedną linię, to na podstawie depesz można coś powalczyć.
daj jeszcze kierunek skąd/dokśd leciały. popytam magików co głowy w chmurach trzymają

zdjecia tele - brak

kierunek - no cóż wyglada jak z W-wy do Krakowa / Wiednia