Zobacz pełną wersję : Jula, jej komp i niewielki bajzelek
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Dzień dobry wszystkim. Nic się nie zmienia, bo jak zwyklę chwalę się moją córą i tak dzisiaj udało mi się coś ptryknąć w jaj kierunku. Mile widziane rady i porady i oczywiście jakieś skarconko za co z góry dziękuję.
1.
2.
3.
Vespalock
10-05-2009, 22:20
Jedynka i trójka bardzo ładne :D Nie podoba mi się tylko to plastikowe krzesło, na którym siedzi Julka... Może się przez nie, biedna, nabawić skrzywienia kręgosłupa... :P Poszukaj czegoś bardziej ergonomicznego :D
Vespalock - to jest drewniane krzesełko a nie plastikowe co nie zmienia postaci rzeczy że jest już dla niej za małe. Ale ona czuje do niego sentyment gdyż 2 takie krzesełka wraz ze stolikiem przywiozła sobie ze Stanów a komplecik jest Disney'a i jest pomalowany bohterami z bajek więc nie mogę jej tego zrobić :). Oczywiście za uwagi i rady dzięki wielkie.
grzesiek77
10-05-2009, 22:42
1 duzy balagan na zdjeciu - lcd, komp, wykladzina...
2 i 3 kadr mi nie lezy
Ale przynajmniej ostre i ladnie zaswiecone :)
grzesiek77 - dzięki za zainteresowanie i podpowiedzi - tak jak w tytule bajzel ale jakoś do tego działu myślę że nie przeszkadza. Tak jeszcze na marginesie to jest pokój telewizyjno komputerowy mojej córy a co za tym idzie i tak wielkie szczęście że coś nie wisi na lampie i wogóle można jeszcze coś z elementów wyróżnić, gdyż ogólnie po wizycie koleżanek/sąsiadek mojej córki ciężko wejść do niego.
grzesiek77
10-05-2009, 22:52
gdyż ogólnie po wizycie koleżanek/sąsiadek mojej córki ciężko wejść do niego.
wiem cos o tym ;)
wyrazam tylko swoja opinie bo i tak do Twojej techniki mi jeszcze daleko
grzesiek77 - ja na takie właśnie opinie czekam i nie liczę tylko na same zachwyty (choś fajnie jest). Co do światełka to ci powiem że to po prostu słońce wpadające przez okna (brak sztucznego światła) co do techniki senkju i myślę że lekko przesadzasz, nawet się nie zorientujesz i już takową będziesz posiadał, no chyba że ci się wcześniej znudzi pstrykanie.