Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Oktawia
http://img6.imageshack.us/img6/6048/21bife.jpg
Proszę o ocenę.
Wiem że jest przepalone...
dziwny kadr jak dla mnie na nie i mina modelki straszna jest
Witek "Wisz"
08-05-2009, 19:47
Jest przepalone i jest źle skadrowane. A mina nie jest taka zła, mnie bardziej przeszkadza bałagan na głowie.
Modelka wygląda jakby wstała po wczorajszej ciężkiej imprezie.
Przepalenia.
Taki sobie kadr.
Z kolei spojrzenie nie jest złe, ba nawet mi się podoba więc dręczyć dziewczynę, ale nie tak z znienacka. Pozdrawiam i życzę sukcesów.
Poza i kadr al`a vampir... też mnie nie przekonuje. Brak w fotce polotu. No i zupełna bzdura na koniec.. po co w dwóch działach ta sama fotka, śmietnik się robi !
xmaniekx
09-05-2009, 22:58
Panowie ! Troche wyrozumiałosci dla mojej dziewczyny ;D
Natalia dopiero oswaja sie z aparatem :) Moim zdaniem ma bardzo dobry początek ;)
I wierzcie lub nie ale dziewczyna ma duży potencjał
Kraftsman
11-05-2009, 00:39
Nikt nie mówi, że nie ma potencjału. Na plus jest praca modelki i światło. Kadr jest zły jakby na niego nie patrzeć. No i odsunąłbym modelkę od tła.
missbizarre
11-05-2009, 09:17
a mnie się to foto podoba, ładna delikatna konwersja, pięknie pokazane oczy, fajny bałaganik na głowie, myślę, że wszystko było przemyślane, a nie z nienacka jak sugerowano ;)
może faktycznie kadr taki do podciągnięcia i za mało dłoni w kadrze, pojawia się jakby z nikąd i to jedyne co mi przeszkadza, poza tym naprawdę fajne foto o wiele lepsze od wielu tu pokazywanych i wychwalanych
oby tak dalej! :)