Zobacz pełną wersję : Sylwia i Andrzej @ Radzik100
Radek Radziszewski
08-05-2009, 11:57
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Witam, tym razem kilka zdjęć ze ślubu wspaniałej Pary Sylwii i Andrzeja. Zapraszam serdecznie...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Pozdrawiam,
Radek Radziszewski
Tomek Konopka
08-05-2009, 12:13
ale mi się 7 podoba :-D
Świetne, jedynka to mnie w ogóle położyła. 2 i 3 to 50tka?
Radek Radziszewski
08-05-2009, 12:27
Świetne, jedynka to mnie w ogóle położyła. 2 i 3 to 50tka?
tak 2 i 3 to 50
wygiete to oczywiście zenitar
Photoartbox
08-05-2009, 12:39
7-ka mniamniusna! Juz zaluje, ze sprzedalem mojego Nikona-fisza, teraz czekam na Samyumatsufishtaniatsu ;)
Zdjęcia pierwsza klasa, ciekawa ta 7 rybim okiem no i doskonałe wg. mnie B&W, Radek jak oglądam Twoje zdjęcia to mam mieszane uczucie, z jednej strony taki kopniak aby wziąć się do roboty, a z drugiej zastanawiam się czy nie zająć się jednak szydełkowaniem.
Radek Radziszewski
08-05-2009, 13:21
Zdjęcia pierwsza klasa, ciekawa ta 7 rybim okiem no i doskonałe wg. mnie B&W, Radek jak oglądam Twoje zdjęcia to mam mieszane uczucie, z jednej strony taki kopniak aby wziąć się do roboty, a z drugiej zastanawiam się czy nie zająć się jednak szydełkowaniem.
ja mam podobnie patrząc na... :) zostawię dla siebie ;)
Bartek Witek
08-05-2009, 13:22
Wysoki poziom jak zwykle Radku.
1kę chciałbym zobaczyć na dużym wydruku ;)
Pozdrawiam...
świetny materiał... 1 i 7 max
świetny materiał... 1 i 7 max
To ja jeszcze dorzucę do tego zestawu 4 :D, oczywiście reszcie też niczego nie brakuje, ale te trzy foty najbardziej mi się spodobały :D
Faktycznie 1 wymiata. 7 o ile ktoś lubi szerokie kąty to tak ... ja prawdę mówiąc tak średnio ale fakt fota super. Ogólnie materiał na bardzo wysokim poziomie :-)
bardzo dobre, jest w tych zdjęciach jakaś elegancja
z uwag - te z parkietu mogłyby nie być takie statyczne
ogólnie klasa
Archibald
08-05-2009, 22:43
Radku - ten wrzut absolutnie cały jest świetny, naprawdę świetny!
...ja się nie zastanawiam, kończę ten sezon i... biorę się do szydełkowania... albo zapiszę się do Koła Gospodyń Wiejskich... wszystko jedno, ale na ślub już z aparatem nie pójdę ;)
Pozdrawiam.
downunder
08-05-2009, 23:03
Siódemka jest absolutnie najlepsza. :D
Reszta zdjęć, tym razem IMO, taka trochę nierówna.
Np. drugi i czwarty secik są znacznie słabsze od pozostałych, tu zaprezentowanych.
Tradycyjnie bardzo staranna obróbka bw.