Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W polu...
Jeszcze świeże :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img152.imageshack.us/img152/632/dsc1103a.jpg)
Al Koholik
07-05-2009, 22:29
Świetna podłoga. Trochę to niebo przytłacza... IMO za dużo go tu jest...
Hmmmm....... jest to cos w tej focie-mi sie podoba.
Fajne swiatelko na poletka i to cos-ja jestem na TAK.
:-D
Niezłe siódemka z dwoma zerami pokazuje na co ja stać
Świetna podłoga. Trochę to niebo przytłacza... IMO za dużo go tu jest...
Dokładnie tak samo mi się skojarzyło :-), ale mimo to przyjemna fota :-)
Niezłe siódemka z dwoma zerami pokazuje na co ja stać
Fotograf pokazal klase - 7mka moze miec i 10 zer a takiej foty moze nie zrobic ;)
Bardzo ladne zdjecie - chmur moze i mogloby byc ciut mniej ale i tak jest super - sliczny kolor podlogi.
Podloga extra, cala fotka bardzo dobra.
Światło ładnie, bardzo ładnie sobie chodzi na dole. Co do góry widać trochę, że to jeszcze nie ta pora - choć wiem jak szybko dziś po południu zniknęły te piękne chmurki. Wydaje mi się, że spokojnie można ciąć niebo od góry i to nawet sporo a kadr na tym nie straci. Można by się też tu przy tych warunkach na coś z tele naszykować :)
Jeszcze świerze :)
Ja Cię proszę - takie ładne zdjęcie zepsułeś takim błędem...
ostrytux
07-05-2009, 23:54
Góry faktycznie lekko za dużo, natomiast na dole pięknie świeciło.
Można by się też tu przy tych warunkach na coś z tele naszykować :)
Dokładnie, nic tylko wyeksponować chociażby ten rząd drzewek po lewej z bardzo fajnym światłem na pierwszym planie, linie pól też niczego sobie :)
a IMO to jest super. tak chciałeś i tak mi się podoba!
No i można tylko pozazdrościć! Przepięknie!!!
Extra, forma rosnie i to sie podoba:-)
borregaard
08-05-2009, 07:01
Ładny dół, niebo już,kolorystycznie....niekoniecznie....No ,ale w następnej wersji prima..:-D
Mark Kowalczyk
08-05-2009, 11:40
Zastrzegam, że oglądam w pracy na biurowym monitorze, ale wydaje mi się że niebo jest lekko przygaszone mimo dobrego poziomu jasności, może problem być w kontraście lub dość jednostajnej kolorystyce nieba, brak mi akcentów koloru białego w chmurach.
moj monitor w pracy mowi tak na dól, nie na góre. niebo strasznie blade, bez kontrastu, szare :(