Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : CompuRover i przyległości

peque
07-05-2009, 10:35
Witam,

zacząłem rozglądać się za uniwersalnym plecakiem. Co prawda rzeczy do wszystkiego są do niczego, no ale nie uśmiecha mnie się posiadanie 2-3 różnych toreb/plecaków. Na codzień będę nosił laptopa 17'' z duperelami (zasilacz, jedzenie, picie, dokumenty, także sportowe ciuchy), no i przynajmniej parę razy w tyg slr z gripem i zapiętym zoomem standardowym + 85, czasem także 50. Kilka razy w roku także drugie body, 15-30 i 18-300 (wtedy zapewne bez laptopa). Pzymierzałem się do Lowepro CompuRovera, ale czytam opinie na forum, że do codziennego użytku jest trochę za duży. Czy właściciele tego plecaka mogliby zaprzeczyć/potwierdzić tą tezę? Wszelkie sugestie (w tym propozycje innych plecaków) mile widziane.

Pozdrawiam

zakwas
07-05-2009, 20:36
Fastpack 350 ?

peque
07-05-2009, 20:59
zastanawiałem się nad nim, ale brakuje mi w nim pokrowca AW. No i pomijam wygląd (rzecz gustu), imho compurover jest ładniejszy, to jest bardziej przypomina plecak miejski/turystyczny, aniżeli taki do przenoszenia sprzętu

zakwas
07-05-2009, 21:12
zastanawiałem się nad nim, ale brakuje mi w nim pokrowca AW. No i pomijam wygląd (rzecz gustu), imho compurover jest ładniejszy, to jest bardziej przypomina plecak miejski/turystyczny, aniżeli taki do przenoszenia sprzętu

Pokrowcem AW się nie przejmuj, możesz sobie taki kupić na Allegro za 20 pln.