Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zakladam studio we wroclawiu

elmihu
05-05-2009, 14:47
Tak jak w temacie :)
Problem tylko w tym ze to troszkę kosztuje :mrgreen: - poszukuje wiec chętnego/chętnych do wspólnego wynajęcia jakiegoś stosownego pomieszczenia i skompletowania odpowiedniego sprzętu - obecnie posiadam 2x 400w, softboxy, snoota, beautydisha, i tla (szerokie) no i 2 blendy. Do studia mogę tez podrzucić kompa z 21cal monitorkiem
Jeśli są jacyś chętni dysponujący funduszami z Wrocławia i okolic to zapraszam! (najlepiej na priva)
Michał

czerwienny
09-05-2009, 22:56
Stosowne pomieszczenie (po ponad roku poszukiwan) juz mam.Jestem w trakcie podpisywanie umowy.
Calosc ma ok 100 metrow (dwa polaczone duzymi lukami pomieszcenia mniej wiecej 40/60 metrow).
Znajduje sie na Zakrzowie,teren strzezony,pierwsze pietro,obok toaleta(pomieszcenie,jak i toalete trzeba porzadnie odswiezyc,bo od dluzszego czasu nikt tam nie zagladal).
oczywiscie mozna korzystac cala dobe,a ze w okolicy nie ma budynkow mieszkalnych,to i nie trzeba chodzic na palcach;)
Oczywiscie wspolnikow (dwoch i to z tego forum) juz mam,ale jeszcze sie z nimi naradze,to dam znac...
Ja posiadam dwie lampy Hensel 500Ws z softboxami jakos 90x90cm,Multiblitz 200Ws,radiowy wyzwalacz lamp.
Jeden Grzesiek ma lampe 300Ws,wyzwalacz radiowy takze,a drugi Grzes chce zakupic tla...

elmihu
10-05-2009, 20:28
masz pw :)