PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] tam... i z powrotem...

langus
03-05-2009, 21:57
może coś takiego przypadnie do gustu kolegom forumowiczom?
jak Wam się to widzi? proszę o sugestie i komentarze :-)

1.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img369.imageshack.us/my.php?image=dsc1609got.jpg)

BobbyX
03-05-2009, 22:43
Powyżej połowy jest fajnie. Poniżej najbardziej przeszkadza blik/odblask/załamanie światła/<wstaw odpowiednie określenie>.

harb
03-05-2009, 23:17
blik jest do usuniecia, to nie problem i mogłes zrobić to odrazu bo psuje odbiór i niepotrzebnie masz komentarze na ten temat - poza tym, mnie sie fotka podoba, pod ostre słonce, a mimo tego niezle sobie poradziłes :-D

sea21
03-05-2009, 23:23
Poza blikiem nie mam żadnych zastrzeżeń. Podoba się:)

Al Koholik
04-05-2009, 00:23
Ja ostatnio "robiłem" łódki (podobne do tych) i kadrowałem w pionie tak by nie ciąć tak brutalnie tych łódek (to moja jedyna uwaga). Dodam, że mnie się jeszcze fotka pod ostre słońce nigdy się nie udała.

Czyli jak dla mnie kadr pionowy i jedna łódka w kadrze. Taka moja sugestia.

langus
04-05-2009, 17:27
dzięki bardzo :-) blika zostawiłem bo ostatnio na innych portalach mówią że w tym sezonie właśnie takie flarki są trendi...;-) a to faktycznie żaden problem usunąć :-)

cialat
04-05-2009, 17:59
... kadrowałem w pionie tak by nie ciąć tak brutalnie tych łódek (to moja jedyna uwaga). Dodam, że mnie się jeszcze fotka pod ostre słońce nigdy się nie udała.

Czyli jak dla mnie kadr pionowy i jedna łódka w kadrze. Taka moja sugestia.

się zgodzę z kolegą

pozdro :-D

miro74ja
04-05-2009, 22:38
Bliki nie mogą być trendy bo nie pasują do reszty ;), poza tym moda przechodzi, a zdjęcia zostają, więc co paskudzi to usuwaj od razu, później czasu nie będzie ;). Zdjęcie bardzo ciekawe, ja dałbym trochę więcej łódek, no ale każdy tnie inaczej.

kulten
05-05-2009, 11:51
Tak trochę bałaganiarsko ale po pobycie w Polsce przyznam, że nie łatwo się foci minimale na polskich jeziorach. Dobrze wybrnąłeś w walce pod światło.