PDA

Zobacz pełną wersję : [ Makro ] Romans pod latarnią

Bullter
03-05-2009, 15:02
Światełko zastane.Doświetlane biała kartką , z lewej strony srebrzanka .

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img210.imageshack.us/my.php?image=dsc0696o.jpg)

Nikuś
03-05-2009, 15:10
"Szeroki kadr" ale fakt.. one są poprostu małe :)
Światło jak zwykle mnjam

.

Burkinafaso
03-05-2009, 21:27
Się zgadza - światło mnijut...
Dzisiaj pierwszego skakuna w swoim żywocie "oślepiłem". Na tą okoliczność fajkę we kalendarzu walnąłem...:cry: Ależ one są fajurskie. Jednym się pchają do chałpy drzwiamy i oknamy... a inni ze świecą muszą ich szukać.:wink: Taki żywot... (albo "taka gmina":-D).

Dark
04-05-2009, 11:29
Dwie samice Evarcha arcuata? To chyba niepoprawne politycznie? ;) :mrgreen:

Sympatyczne. Ciekawe czy dałoby się zrobić takie samo bez tego kwiatka w tle, takie bardziej "sterylne".

arachiusz
05-05-2009, 07:56
niezła zabawa dla maluchów ...plac zabaw:)

Bullter
05-05-2009, 11:40
Dziękuje za komentarze :)

"Szeroki kadr" ale fakt.. one są poprostu małe :)
Światło jak zwykle mnjam.

Nikuś - ostatnio jakoś za mega zbliżeniami nie przepadam.Światełko to chyba jeszcze nie to , chociaż już wiem że biała kartka do skakunów jest najlepsza , ich oczy wtedy emanują tak pożądaną czarna głebią. Najgorsze jest to że człowiekowi brak czasu na eksperymenty...trzeba jeszcze pracować :).

Ależ one są fajurskie. Jednym się pchają do chałpy drzwiamy i oknamy... a inni ze świecą muszą ich szukać.:wink: Taki żywot... (albo "taka gmina":-D).

Są fajne , u mnie faktycznie jest ich troszkę , przynajmniej wiem gdzie szukać :).Na skraju lasu jest ich pełno .Moja gmina cienka jeśli chodzi o owady , ja zazdroszczę tym osobom co w województwie mazurskim rezydują :).

Dwie samice Evarcha arcuata? To chyba niepoprawne politycznie? ;) :mrgreen:
Sympatyczne. Ciekawe czy dałoby się zrobić takie samo bez tego kwiatka w tle, takie bardziej "sterylne".

Hmm , może są bi....;)
Pogadam z nimi przy następnym spotkaniu :)