Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] "Misz-masz żywiecki" II
"Misz-masz" - jedynka, nie przypadł Wam do gustu, no to kolejny... :mrgreen:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img25.imageshack.us/my.php?image=dsc6859.jpg)
o Jezusicku... co się stało z ostrością...?
Faktycznie "misz-masz" Ci wyszedł..:)
Faktycznie "misz-masz" Ci wyszedł..:)
Miał wyjść, taka seria... ;-)
mi jakoś nie podchodzi. nie czuję tego klimatu.
borregaard
03-05-2009, 08:02
Przestań jaja odwalać.....
:mrgreen:
Mnie się podoba, zarówno poprzedni jak i ten; są takie niekonwencjonalne, artystyczne, bajkowe i mają charakter i są mięciutkie jak puszek. Dla mnie bomba. :)
No moj drogi. Do ilustowanej Biblii dla dzieci w sam raz :)))
semyazza
03-05-2009, 10:08
Mnie się podoba, zarówno poprzedni jak i ten; są takie niekonwencjonalne, artystyczne, bajkowe i mają charakter i są mięciutkie jak puszek.
czy jest mozliwosc, aby sie wyswietlaly rozne zdjecia tego samego watku na roznych kompach, bo chyba inne obrazy widze.....:shock:
przrpraszam za bezposredniosc, ale po tych wszystkich zdjeciach, kotre pokazales do tej pory, traktuje to jako wypadek przy pracy lub probe prowokacji :mrgreen:
Przestań jaja odwalać.....
:mrgreen:
Nigdy!!! :mrgreen:
Mnie się podoba, zarówno poprzedni jak i ten; są takie niekonwencjonalne, artystyczne, bajkowe i mają charakter i są mięciutkie jak puszek. Dla mnie bomba. :)
Dzięki. Fajnie Cię znowu spotkać na forum... ;-)
No moj drogi. Do ilustowanej Biblii dla dzieci w sam raz :)))
Gosia Żartownisia... ;-)
czy jest mozliwosc, aby sie wyswietlaly rozne zdjecia tego samego watku na roznych kompach, bo chyba inne obrazy widze.....:shock:
przrpraszam za bezposredniosc, ale po tych wszystkich zdjeciach, kotre pokazales do tej pory, traktuje to jako wypadek przy pracy lub probe prowokacji :mrgreen:
Wszystko jest możliwe..., w końcu to jest XXI wiek... :mrgreen: Dzięki za tą bezpośredniość. :-)