Zobacz pełną wersję : Odtwarzanie filmów POMOCY!!!
Neon1992
08-09-2006, 22:18
Cze wszystkim. Mam taki 1 problemik, a mianowicie.... Po nakreceniu filmu wrzucam go na kompa. Wszystko jest ok. Odtwarzam go za pomoca programu Quick Player, dolaczonego na plytce, ale.... Jak moge go odtworzyc, za pomoca innego programu, jak np: Winamp? Probuje, ale nie idzie. Nie ten format. Za to windows media playerem odtwarza sie sam dzwiek. Czy jest jakis converter? Jesli tak, to bylbym wdzieczny, o podanie do niego linka. POMOZCIE!!! Z gory THX.
[g:9070adca25]mov to avi[/g:9070adca25]
google jest moim najlepszym przyjacielem :)
Al Bundy
09-09-2006, 10:58
VirtualDub
Neon1992
09-09-2006, 15:38
Big Thx Al Bundy, a ty Nivelen, jak wiesz, to moglbys odpowiedziec normalnie, a jak nie, to bys sie wstrzymal. Wcale sie nie dziwie, ze "google to twój najlepszy przyjaciel". Wydaje mi sie tez ze jedyny.......
Neon1992, normalnie ? heh, nie zawsze w zyciu dostaniesz wszystko na tacy... ja Ci ulatwiam na przyszlosc szukanie... widzisz jesli bedziesz kiedys potrzebowal czegos a nie bedzie forum ktore Ci wszystko poda i wyjasni... wtedy docenisz google.
Pora zaczac byc samodzielnym.
Neon1992
09-09-2006, 23:29
Dobrze wiem co to google, ale po ch** mam szukac godzine, jak napisze posta i predzej czy puzniej, ktos mi odpowie? Jezeli ktos sie w danym temacie orientuje, to odpisze i zajmie mu to napewno duuuuuuuzo mniej czasu, niz mi szukanie, bo mam ograniczenie sciagania do 14gb miesiecznie i niedawno je przekroczylem. Teraz net mi chodzi tak szybko, ze otworzenie stronki, zajmuje ok. minute..... Predzej bym "cos zrobil" temu kompowi, niz wyswietlila by sie 2 stronka...... A zreszta ja nikogo nie zmuszam. Nie chcesz?- Nie odpowiadaj!
tomekkoko
03-10-2006, 19:48
By odtworzyć filmy w innym odtwarzaczu radze poszukać na googlach kodeka quicktimealternativ
Neon:
Jakos do tej pory nie zauwazylem, aby Nivelen byl wredny ;)
i nie sadze, abym wiele przeoczyl...
Poza tym konkretne nazwy, lub chociaz linki traca czasem
na aktualnosci, (niczego im przy tym nie ujmujac)
a zrozumienie zasady postepowania niekoniecznie.