Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Dwa, ... na łące
wojtek6308
28-04-2009, 22:40
#
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/viewer.php?file=hesvzo3kwehpbgphc93.jpg)
Zapraszam
tormentol
28-04-2009, 22:45
Fajne kolory, kadr też się podoba.
Faktycznie piękny obrazek Ci wyszedł. Podoba mi się niezwykle lekka atmosfera tej fotografii - te rozwiane trawy, delikatne niebo, kolory... Bardzo przyjemnie się ogląda :)
piekna miejscówka, fajnie skadrowałeś,ramka in plus
naturalnie i to mi sie podoba najbardziej
widok pospolity, .... ale ładnie skadrowany i pokazany, może się podobać
piter670
29-04-2009, 00:23
Pospolity ale ładnie pokazany :). Jak mogę coś zasugerować, to ciachnąłbym trochę dołu . IMHO wtedy wygląda jeszcze ciekawiej.
mariusz_777
29-04-2009, 01:24
Fajny kadr :) Podoba mi się :)
Pozdrawiam
Kadr mi się podoba. Górna połowa foty też - czysto i miękko. Ale dół zdecydowanie nie. Coś mi za bardzo daje po oczach ta trawa - za jasna, za ostra i za żółta. Jak na mój gust oczywiście. Poza tym jest ok :)
Bardzo fajne zdjęcie, lekkie i przyjemne. Bardzo mi się niebo podoba.
wojtek6308
29-04-2009, 13:59
Dzieki za komentarze i odwiedziny :)
Minimalistycznie lecz czysto i schludnie tak powiem.
Kadr mi się podoba. Górna połowa foty też - czysto i miękko. Ale dół zdecydowanie nie. Coś mi za bardzo daje po oczach ta trawa - za jasna, za ostra i za żółta. Jak na mój gust oczywiście. Poza tym jest ok :)
bo to wczesna wiosna jest - mnie sie podoba, tak sielsko :-D
Dzieki za komentarze i odwiedziny :)
Nie tak predko jeszcze ja :mrgreen:
Dobre , dobre sielanka jak sie patrzy-bravo.
Pozdro...........
:-D
Pospolity ale ładnie pokazany :). Jak mogę coś zasugerować, to ciachnąłbym trochę dołu . IMHO wtedy wygląda jeszcze ciekawiej.
się zgodzę :-)
pozdrawiam
Widok, kadr - ładne... ale imo za jasno jest i troszkę daje po oczach.
Dla mnie za jasno, dół móglbyś trochę podkręcic(saturacja), drugi plan (drzewa) wydaja się przeostrzone. Czekam na więcej...