Zobacz pełną wersję : gdzie w Lublinie wołają slajdy?
Witam. Czy ktoś wie, gdzie w Lublinie wywołują dobrze slajdy? pozdr
http://www.google.pl/search?q=rossmann+lublin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
rossmanowi jakoś nie ufam ;)
rossmanowi jakoś nie ufam ;)
Rossmann woła w tym samym miejscy co Fotojoker. A Fotojoker woła w CeWe Color (http://www.cewecolor.pl/)
Ja już od paru lat im ufam :)
a to zmienia postać rzeczy. :) 7 zł za film (tak wyczytałem z ich stronki). Ile z reguły czekasz na wywołanie?
a to zmienia postać rzeczy. :) 7 zł za film (tak wyczytałem z ich stronki). Ile z reguły czekasz na wywołanie?
No widzisz :D
Koło tygodnia.
Wielkie dzięki :) pozdrawiam
dokładniej to cewe daje 6 dni roboczych na wszystko co się kryje pod E-6.
foto rożek kiedyś wołał. cztery lata temu na 100%
ADAS po tym jak zobaczyłem jakie zdjęcia ze ślubu znajomych w Trybunale zrobiła pani z foto-rożka, to jedyne co moge tam zostawić to odbezpieczony granat.
Ja też wołam slajdy w Cewe i, odpukać, nie było nigdy żadnych jazd. Małe z ramkowaniem, średnie bez, ale są ładnie zapakowane w koszulki z jednej strony całkiem przezroczyste z drugiej matowe.
Pozdrawiam
Ulv
no to trzeba zrobić jakąś rolkę i przetestować Rossmana - dzięki za wypowiedzi. pozdrawiam
Ulica Orla. Jest tam taki mały sklepik/lab z szyldem AGFA po schodkach na dół. Zawsze tam oddawałem i wychodziły super. Nieporysowane, kolory takie jak powinny być. Ceny niestety nie pamiętam. Ogólnie na życzenie wołają wszystko, nawet B&W slajdy Fomy.
dzięki za wiadomość. znam ten sklep ale jakoś nie wziąłem go pod uwagę :)
niestety ostanie 2 rolki z 2 terminow wolaja o pomste do nieba :(
porysowane w kiku miejscach.... na sporej powierzchni
zalecam ostroznosc
Pewnie zależy jak się trafi, czy dzień wcześniej były znane imieniny, czy laboludek nie pokłócił się z żoną z rana, czy wrzucili do tej mniej, czy tej bardziej przechodzonej maszyny. Dlatego najlepiej pójść za przykładem Ola Rabija i samemu wołać (tylko zakup profi procesora jest na mojej dalszej liście zakupów) więc przymierzam się do modzenia własnej, stabilizowanej temperaturowo łaźni wodnej (tak Mpwt pamiętam o Tobie ;-))
Pozdrawiam
Ulv
odebrałem, zaramkowane odrazu (chociaż jakość tych ramek pozostawia wiele do życzenia ;) no i nie porysowane, czyli tym razem się udało :)
Eee, ramki dobre. Fakt, że jednorazowe ale przyczepić się raczej nie można :)