Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Parę planów zakończonych górami
Jak zawsze liczę na opinie za które dziękuję z góry. (Wybaczcie rozmiar)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img139.imageshack.us/img139/434/zachm3.jpg)
co mam napisać - muszę niestety stwierdzić że to kolejne Twoje bardzo fajne zdjecie - piekna jest ta zieleń w tym urokliwym świetle - bardzo dobre :-D
Piękne. Lubię kompozycję oparte na warstwach i do tego z dobrym światłem!
Jest przyjemnie... Świetna ta zielona linia biegnąca w połowie wysokości ;)
Al Koholik
22-04-2009, 16:36
Tym razem bez uwag. Podoba się.
dobre światło, góry w oddali rewelacyjnie się prezentują, podoba się.
borregaard
22-04-2009, 18:17
Wszedłeś w ,deko,inne odcienie barw co mi się podoba...I prosiłem...schrzań coś...:mrgreen:
Kawał pięknego i świetnie pokazanego krajobrazu.
Kolory i kadr, świetne. Dobra praca.
Bardzo przyjemne w odbiorze.
Proac150
22-04-2009, 20:22
Światło, kolor, kadr, miejsce super
Bardzo ładne linie, bardzo ładne światła, bardzo ładna warstwowość, w ogóle piękna fotografia.
marteenez
22-04-2009, 21:04
Bardzo ładne linie, bardzo ładne światła, bardzo ładna warstwowość, w ogóle piękna fotografia.
Zgadzam się całkowicie. Każdy z kolejnych planów mógłby być motywem osobnego ujęcia.
Świetne.
Naprawdę świetne.
niesamowite. nie mogę się otrząsnąć z zachwytu:D
Piotrek Charchuła
22-04-2009, 22:33
Brawo, świetne.
"+"
znaczy się, podoba mi się wszystko :mrgreen:
pozdrawiam
Zgadzam się z tym co napisał swiatlo, jest naprawdę super :)
Rozplanowanie świateł w tej fotografii to mistrzostwo.
Pięknie rozłożone plany.
Kolorystyka jak marzenie.
Bardzo dobra praca, zresztą kolejna.
Cóż można dodać... Mnie swoimi pracami inspirujesz i mobilizujesz, skłaniasz do poszukiwania miejsc, uczysz uwagi i staranności przy kadrowaniu, za co dziękuję ;) A pracy po raz kolejny wypada mi jedynie pogratulować!
Cóż można dodać... Mnie swoimi pracami inspirujesz i mobilizujesz, skłaniasz do poszukiwania miejsc, uczysz uwagi i staranności przy kadrowaniu, za co dziękuję ;) A pracy po raz kolejny wypada mi jedynie pogratulować!
I chyba o to chodzi. Ja Wam wszystkim, też wiele zawdzięczam i ciągle twierdzę, że najlepsze mamy przed sobą. Ja ostatnie zdjęcia zrobiłem z lee - wyśmienita sprawa i polecam. Dla mnie mniej czasochłonna i z ciekawym efektem.
Do tej pory to tylko tzw. "dri".
mariusz_777
23-04-2009, 19:55
Bardzo dobra praca :)
Podoba mi się
Pozdrawiam
Jakub Klimczak
23-04-2009, 22:38
Piękne zdjęcie.
powiem tak: nieźle, ale mnie nie powala. ciut za blado i chyba mi czegoś na pierwszym planie brakuje
wojtek6308
24-04-2009, 14:24
Bardzo dobra praca :-D kolorystyka bardzo mi pasuje.
Darek Jankowiak
24-04-2009, 22:09
Już ktoś napisał, ale powtórzę - PIĘKNA FOTOGRAFIA !!!
Już ktoś napisał, ale powtórzę - PIĘKNA FOTOGRAFIA !!!
Nic dodać, nic ująć :-D
Sławomirowski
25-04-2009, 09:43
Shooter ładnie skomponowany kadr. Z jednej strony szkoda, że nie było lepszej przejrzystości powietrza. A z drugiej ta mgła niesie i przekazuje klimat późnego popołudnia (jak mniemam - exif'a nie ma, ale cienie krzaków w LD chyba świadczą o świetle z zachodu). Gdyby zabrakło zieleni na pierwszym planie - zdjęcie straciłoby moim zdaniem bardzo dużo uroku.