Zobacz pełną wersję : Tulipan i popielniczka.
Witam, to moje pierwsze zdjęcie tutaj opublikowane :) Tulipan i popielniczka ot tak bez zadnego głębszego przekazu ;-)
PS. Jak zrobić tak, żeby obrazek się nie wyświetlał cały tylko zmniejszony tutaj na stronie ?
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/04/2ce51xe-1.jpg
źródło (http://i43.tinypic.com/2ce51xe.jpg)
proponuję zmianę tytułu: popielniczka i tulipan ....
michalus
20-04-2009, 23:31
"Palenie poważnie szkodzi tobie i osobom w twoim otoczeniu" - test na back/front focus, tulipan już tak ostry nie jest. ;)
A ja tak strasznie przewrotnie zapytam: po co wstawiłeś to zdjęcie na forum? Co chciałeś nam pokazać ?
Powiem Ci, że to jest bardzo dobre pytanie, bo ja tego sam nie wiem. Chodzi o to, że wkurza mnie to, że moje zdjęcia są często estetycznymi [ a czasami nawet nie :PP ] obrazkami rodem z tapet na komórkę. Właśnie widząc takiego zdjęcie mam problem : zastanawiam się czy wogóle warto je robić... i miałem nadzieje, że załóżmy ktoś mi to skomentuje i napisze : "Ej stary.... fotki rodem z tapet. Zajmij się czymś innym niż jaranie się fajnym sprzętem i zacznij robić zdjęcia." Zasadniczo wiem, że tak jest więc nikt nie musi mi tego mówić, ale po prostu....chciałem usłyszeć jakiś komentarz.:PP
Powiem Ci, że to jest bardzo dobre pytanie, bo ja tego sam nie wiem. Chodzi o to, że wkurza mnie to, że moje zdjęcia są często estetycznymi [ a czasami nawet nie :PP ] obrazkami rodem z tapet na komórkę. Właśnie widząc takiego zdjęcie mam problem : zastanawiam się czy wogóle warto je robić... i miałem nadzieje, że załóżmy ktoś mi to skomentuje i napisze : "Ej stary.... fotki rodem z tapet. Zajmij się czymś innym niż jaranie się fajnym sprzętem i zacznij robić zdjęcia." Zasadniczo wiem, że tak jest więc nikt nie musi mi tego mówić, ale po prostu....chciałem usłyszeć jakiś komentarz.:PP
Niezła ideologia...:)
to ci skomentuje... ani to na tapetę ani na konstruktywne zdjęcie... w ogóle na zdjęcie, szkoda "klatki".