Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mały statyw a'la GR-80TP

DadanGR
16-04-2009, 23:15
Jou!

może nikon wypuścił odpowiednik Canon'a GR-80TP ?

z tego co się orientuję to nie pasuje jeden "bolec" jak zwał ,tak zwał ,który wystaje

można go podobno spiłować lub też rozkręcić statyw i go wyjąc, wtedy będzie śmigał bez problemu z nikonem owy canon

DadanGR
23-04-2009, 21:40
proszę nie usuwać moich wypowiedzi bo nie ma podstaw ku temu i nie naruszają regulaminu

szymony
24-04-2009, 20:31
Reg.
5a & 6b & 6c

DadanGR
28-04-2009, 00:46
na pewno znasz regulamin bdb

ale dla formalności zacytuje punkty podane przez Ciebie

"umieszczanie wpisów merytorycznych oraz zdjęć w poszczególnych forach i podforach " żadnych wpisów merytorycznych w temacie nie było, odpowiedzi na moja pytanie do tej pory nie uzyskałem. Zdjęcia też nie były wklejane.

"stosowanie się do zasad netykiety oraz kultury wypowiedzi publicznej, w tym nie używania słów niecenzuralnych lub powszechnie uznawanych za obraźliwe" stosuję się, w swoich wypowiedziach ( tylko 16stu ) nie znalazło się żadne niecenzuralne ani też obraźliwe słowo.

"zastosowanie się do każdego polecenia moderatora, w tym do prośby usunięcia niezgodnego z regulaminem wpisu" żadnego polecenia w temacie się nie doszukałem, sęk w tym że wg mnie żadnego niezgodnego z regulaminem wpisu nie było a odświeżanie tematu słowem "up" nie jest chyba niezgodne z regulaminem?