Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Rap
Retro Architecture Project
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img113.imageshack.us/img113/1280/41255399.jpg)
Ulica wygląda jak by spłynęła krwią ;) To takie moje luźne skojarzenie. Mz lepiej byłoby to zrobić chyba jednak w bw, w kolorze wklejka nieba rzuca się mocno w oczy.
Kadr mi się podoba.
KONRADOO
16-04-2009, 21:22
Ulica wygląda jak by spłynęła krwią ;-)
to fakt .....ale kadr dla mnie zaj..... :-)
Ulica wygląda jak by spłynęła krwią ;) To takie moje luźne skojarzenie. Mz lepiej byłoby to zrobić chyba jednak w bw, w kolorze wklejka nieba rzuca się mocno w oczy.
Kadr mi się podoba.
niestety niebo w rzeczywistosci było białe, chciałem jakos nadrobic, jednak trochę nie wyszło:)
Bardzo mi się podoba obróbka, kolory i ogólnie klimacik na fotce. Jendryn może popełnisz jakiś mały tutek jak uzyskać takowe kolory?
Bardzo mi się podoba obróbka, kolory i ogólnie klimacik na fotce. Jendryn może popełnisz jakiś mały tutek jak uzyskać takowe kolory?
:) ciesze sie , że sie podoba, ale co do tutka, to nie ma jakiejs recepty na wszystko, tutaj to po prostu zabawa z mieszaniem warstw, kolorów, nasyceniem itp
mnie sie podoba i to bardzo :-D
Dla mnie czad fotka, tylko szkoda tego krawężnika uciętego na dole, i ten budynek z prawej mi leciutko coś nie pasuje, ale to moje fazy :)
szerzej nie dałbym rady, nie mam nic szerszego od 10mm :)
Proac150
16-04-2009, 23:23
Ładne, bardzo ciekawie obrobione
Ogólnie jest ładnie ale z niebem to cię poniosło (widać że jest wklejane)
Mi się podoba, ma specyficzny klimat, nie przeszkadza mi nawet to niebo, fajny śmietnik na pierwszym planie, dawno już takiego nie widziałem :-)
Za Calme :) chociaż imo śmietnik trochę nie pasuje w kadrze... no niebo, ale to wiesz :D
witold68
18-04-2009, 11:57
wygląda sztucznie......jak z gry komputerowej...
Blasius.G
18-04-2009, 13:54
Podoba mi sie. Troch ma z martwej natury- motorower, kosz, lawka.
MikkiMix
18-04-2009, 15:44
Kadr i idea projektu bardzo mi się podobają. Kolorystyka też. Ale to niebo - nie :). Wolałbym już białe
świetny śmietnik!
może powtórzyłbyś fotkę przesuwając go na chwilę? :)
świetny śmietnik!
może powtórzyłbyś fotkę przesuwając go na chwilę? :)
Nie ma takiej opcji w najbliższym czasie, śmietnik jest w kadrze nieprzypadkowo , lecz zamierzenie.:)
borregaard
18-04-2009, 22:00
Jendryn,chyba,najlepsza Twoja fota ,ostatnio,mimo uwag.....
Powiem ,w Twojej konwencji...zaje.....fajna....:mrgreen:
Jendryn,chyba,najlepsza Twoja fota ,ostatnio,mimo uwag.....
Powiem ,w Twojej konwencji...zaje.....fajna....:mrgreen:
Dzięki dzięki , nie wiem o co chodzi z tą konwencją:)
borregaard
18-04-2009, 22:12
Dzięki dzięki , nie wiem o co chodzi z tą konwencją:)
Żartuję,ktoś Ci próbuje,na Twoją własną prośbę,przypiąć łatkę fachowca od ,budzących kontrowersje,wyrażeń....np."zaje.....ste".. .:mrgreen:
Oczywiście też uważam ,że można zachwyt w inny sposób wyrażać,np.....o k.....a !!..
..Kurnia,jeśli ktoś coś innego ,nawet nie wiem co,miał na myśli....:mrgreen:
Raz człowiek przesadził z oceną i już robia z niego Dode...:)
borregaard
18-04-2009, 22:16
Raz człowiek przesadził z oceną i już robia z niego Dode...:)
Spoksik...:mrgreen:
downunder
19-04-2009, 00:35
cool - ma klimat !
Nic dodać, nic ująć. :)