Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] F o r m a II
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img207.imageshack.us/img207/417/30988693.jpg)
jacek.gold
16-04-2009, 19:39
ciekawe spojrzenie
Się podoba:) Choć kolory jak dla mnie za bardzo przechodzą w pomarańczowy.
jacek.gold
16-04-2009, 19:40
Się podoba:) Choć kolory jak dla mnie za bardzo przechodzą w pomarańczowy.
to rdza ;)
Raz, że faktycznie rurki (pomniczek taki nowoczesny notabene) są nieco rzeczywiście rdzawe, a dwa to bardzo późny zachód słońca tak to malował sobie światłem ;)
Ciekawe ujęcie, podoba się!
Ty to masz oko do fajnych ujęć...
Super :)
zajebiste... ciekawe spojrzenie!
Blasius.G
16-04-2009, 23:12
Wygladaja jak czekoladowe rurki:) Fajnie to wyszlo.
zajebiste... ciekawe spojrzenie!U mnie przewaznie zule uzywaja takich okreslen gdy brak im slow (a im przewaznie brak slow). Wiem, ze to jest teraz "trendy" bo gwiazdy jak Doda, czy Wojewodzki tak mowia, ze w mediach komercyjnych przekonuje sie do tego slowa tak mowia ale chyba troche razi:-|
Paprycjusz
16-04-2009, 23:13
Wow, wow, wow, jestem pod ogromnym wrażeniem! Na prawdę rewelacyjne zdjęcie!
Wygladaja jak czekoladowe rurki:) Fajnie to wyszlo.
U mnie przewaznie zule uzywaja takich okreslen gdy brak im slow (a im przewaznie brak slow). Wiem, ze to jest teraz "trendy" bo gwiazdy jak Doda, czy Wojewodzki tak mowia, ze w mediach komercyjnych przekonuje sie do tego slowa tak mowia ale chyba troche razi:-|
idz sie leczyc chłopie... brak mi słów jak cos tak głupiego czytam... poczytaj czasem forum i patrz co ludzie piszą...
Świetna fota, perspektywa i pomysł miażdżą :D
robroy80
17-04-2009, 21:38
no powiem ci Calme ze znowu powaliles mnie na kolana...
jak dla mnie, mistrzowskie ujecie jak dla mnie. kurcze pozazdroszcze ci tego oka do chwytania super kadrow :)
według mnie kiczowato, to chyba przez ten kościół
Świetny pomysł :) i wykonanie też niczego sobie :D
Ciekawa interpretacja.
No nie wiem czy aż tak ciekawa, po prostu subiektywna opinia.
Po dłuższym zastanowieniu, to jakbyś umieścił w tej rurce cokolwiek to i tak wyszło by kiczowato.
teh_14m3
20-04-2009, 00:50
po pierwszej sekundzie oglądania chciałem już napisać, że tragedia i nie wiem po co robić takie zdjecia. Ale.... Później wciągnęły mnie jakoś te rury po prawej ku górze. Właściwie to imo zamiast tego kościoła mogłoby być cokolwiek innego a i tak zdjęcie by się broniło, właśnie dzięki tym rurom.