Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Ciasny portret..
Witam z rana..
Ostatnio dużo grzebie w szufladach.. tylko to mi zostało ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://kamash.malnet.pl/photoblog/zdjecia/SmLarge/_DSC6362.jpg)
za szerokie to zdjęcie - 800px powtarzam po raz kolejny !
Jak zwykle, niezwykle ładna fotografia.
grzeb dalej po tych szufladach :) może jeszcze wyciągniesz równie miłe dla oka portreciki. Super.
PS Spróbuj ciut mocniej wykontrastować dolne rzęsy.
goldie77, jestem w pracy i nie mam dostepu do serwera.. jezeli stanowi to problem to prosze usun watek.. jak i "kilka ślubnych" z reportazu.. wszystko wrzucilem na 900px.. od siebie dodam tylko ze 900 px powoli staje sie standardem.. najwczesniej moge je zmniejszyc wieczorem..
Niedzwiedz
05-09-2006, 09:54
super ! modelka ma piekne oczy i usta a ty to ladnie pokazales
Super fota
Bardzo mi się podoba
bardzo ladne foto. brakuje mi 3-5mm dolu aby byl widoczny caly obrys brody. poza tym.. fajne masz szuflady :D
kamash nie płacz - ja nie z tych co usuwaja posty bo mam taki kaprys i costam - jak wieczorem poprawisz bedzie luz, przeciez sie swiat nie zawali
co do portretu - ciasne portrety podobaja mi sie bardzo i zawsze - chociaz nie jestem zwolennikiem hajkij i jakos do mnie nie przemawia - w Twoim zdjeciu broni sie modelka i moment w jakim zostala uchwycona - w oku zauwazylem odbicie fotografa :)
Dla mnie bomba!
Jakim szklem fociles?
Boże człowieku ale z Ciebie maruda. To już z 5 wątek w którym widze takie Twoje opinnie. Masakra !!!!
Gawronnek
05-09-2006, 11:38
zdjęcie super, a co do wielkości to wbrew pozorom np. na mojej stronie 80% odwiedzających ją osób używa rozdzielczości 1024x768 i niestety takie duże zdjęcia trzeba juz przewijać, a chyba nie o to chodzi, żeby trudniać życie oglądającym, mnie osobiścię wkurza jak musze przewijać wątki na tym forum na boki, i moja uwaga nie dotyczy tylko wątków ze zdjęciami
ja to zawsze gdzieś się załapie na zdjęcie.. ;)
szkło to wysłużone 50mm f/1.4 (wiecej w exifie)
dziekuje za Wasze opinie..
Marek Urbanowski
05-09-2006, 19:55
świetny portret :) i o dziwo nikt nie krzyczy ,że przepały są :D
Al Bundy
05-09-2006, 20:16
Kamash, podoba mi się - jak zwykle...
jaromir, człowieku, goldie jest tu po to by pilnować zasad więc logiczne że zawsze będzie monitował o rozmiar gdy ten będzie za duży...
robi wrazenie, cholernie mi sie podoba, brode jednak mozna bylo oszczedzic jak j uz ktos wspomnial, tak czy inaczej subtelnei delikatne, swietne
TMASAKRA
05-09-2006, 20:23
Boże człowieku ale z Ciebie maruda. To już z 5 wątek w którym widze takie Twoje opinnie. Masakra !!!!
CZY KTOS WOLAL ?
zdiecie jest piekne!!!!!!!