Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Dzieci przyszłością narodu
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img207.imageshack.us/my.php?image=dsc2618bw.jpg)
Ot, takie zadanko tematyczne (nie z forum).
Może się spodoba?
Jeśli nie - to jechać. :)
Pierwsze co widzę to bałagan w kadrze. Potem dopiero, z wolna, zaczyna wyłaniać się postać gostka patrzącego na jakiś anonimowy pomnik. mnie to nie przekonuje
a mnie nawet przekonuje. to jest takie zdjecie nad którym trzeba pomyśleć i poszukać. całkiem dobre choć nie zachwyca
pozowane?
pozowane?
Zaplanowane i wykreowane.
Blasius.G
16-04-2009, 20:33
Mnie sie orełek podoba;)
Megazordon
19-04-2009, 19:44
Jednostka wojskowa przy Gajowickiej? Temat przewodni dobry, ale ja bym to inaczej skadrował.
freeworkshop
19-04-2009, 20:46
Ładna konwersja do BW:D
Ładna konwersja do BW:D
Jak dla mnie zbyt szara i za mało kontrastowa.
Pierwsze na co zwróciłem uwage to w tle 2 billboardy 12-stki z - jak sądze po profilach - EuroAWK ;)
Ot... zawodowe zboczenie...
motylanoga
21-04-2009, 14:42
Pierwsze na co zwróciłem uwage to w tle 2 billboardy 12-stki z - jak sądze po profilach - EuroAWK ;)
Ot... zawodowe zboczenie...
ROTFL :D 12stki na pewno, czy euroawk to nie wiem, ale skoro Wrocław to pewnie tak ;)
A co do zdjęcia - za duża GO, więc tło rozprasza.
ROTFL :D 12stki na pewno, czy euroawk to nie wiem, ale skoro Wrocław to pewnie tak ;)
A co do zdjęcia - za duża GO, więc tło rozprasza.
Nawet nie wiem, o co chodzi Wam z tym banerami. ;)
A co do głębi - nie miałem pomysłu, jak jeszcze walczyć przy f2.8.
W każdym razie miło mi, że ktoś tu zagląda. :)
motylanoga
21-04-2009, 15:48
Nawet nie wiem, o co chodzi Wam z tym banerami. ;)
Tak jak frostic pisał - zboczenie zawodowe. ;-) Zawsze możesz mnie zaraportować, to Ci wątek ze spamu posprzątam :D
I tak na marginesie: ile lat ma "dziecko"? Bo wygląda mi na jakieś takie wyrośnięte...
"Sam se posprzątam", jeśli będę chciał. :)
Dziecko ma niecałe 15 lat. Nie kwalifikuje się na "przyszłość..."? :)
motylanoga
21-04-2009, 16:04
"Sam se posprzątam", jeśli będę chciał. :)
Dziecko ma niecałe 15 lat. Nie kwalifikuje się na "przyszłość..."? :)
Kwalifikuje się, kwalifikuje... ;) Ale mogłabym mu dać o jakieś 5 lat więcej na tym zdjęciu.
I tak teraz zauważyłam: fajnie słońce świeciło, mogłeś spróbować pobawić się cieniem "dziecka". (to tak - nomen omen, przyszłościowo bardziej :))