PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] kolejny pożar

jacek.gold
10-04-2009, 17:15
kolejny pożar na tej samej ulicy w Nowym Targu

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://foto.ntarg.pl/data/media/5/DSC_1006_kopia1_.jpg)

więcej zdjęć http://gold-fotografia.pl/categories.php?cat_id=62

tomko
10-04-2009, 19:00
kolejny...i ty kolejny raz akurat przechodziłeś z aparatem... ;-)
W galerii moim zdaniem są fajniejsze kadry, niż ten który tu wstawiłeś...a jako, że to reportaż to mógłbyś dać coś więcej niż tylko jedno,
ogólnie zdjęcia fajne. :)
Tylko ten napis trochę nieczytelny, może dlatego, że taki mały :mrgreen: :P

MARTINK
10-04-2009, 19:04
Tylko ten napis trochę nie czytelny, może dlatego, że taki mały :mrgreen: :P

Musisz sie odsunac troche bo tak to nie ogarniasz calosci :)

Fajna reportazowa fotka,

Ja nawet mialem aparat po zeszlorocznym tornadzie w Radomsku, ale jak zobaczylem tych ludzi i co tam zostalo z domow to nie moglem po prostu robic zdjec. Po prostu nie wypadalo... <- nie pije tu w zaden sposob do autora - tak mi sie po prostu przypomnialo...

forbes
11-04-2009, 12:31
ale tym "watermarkiem" prawie ugasiłeś ten pożar :mrgreen: Zdjęcie super, ale naprawde logo jest przesadne duże.

jacek.gold
11-04-2009, 13:36
jako że zdjęcia lubią mi się czasem rozbiegać tu i tam więc stempelek który na nich umieszczam jest sporej wielkości.
jedyne co z tego później mam to reklama więc dlaczego by nie?

Janis
11-04-2009, 15:28
jako że zdjęcia lubią mi się czasem rozbiegać tu i tam więc stempelek który na nich umieszczam jest sporej wielkości.
jedyne co z tego później mam to reklama więc dlaczego by nie?
reklamy raczej sobie tym nie zrobisz ;)

jacek.gold
13-04-2009, 21:33
reklamy raczej sobie tym nie zrobisz ;)

dlaczego tak sądzisz?
mam w miarę charakterystyczne logo i jeżeli będzie się ono pojawiało tu i tam co jakis czas to będzie to jak dla mnie przyzwoita reklama.
jestem lokalnym pstrykaczem w małej mieścinie i to logo już jest wystarczające żeby się na miejscu pokazać i być kojarzonym

ekonet
13-04-2009, 21:35
Jacku, tym razem na mnie się nie da zwalić tego pożaru. :)

jacek.gold
13-04-2009, 21:46
:) nie miałeś kursu?

AMI
16-04-2009, 13:06
Podpis waktycznie przeszkadza. Ja bym chciał więcej zdjęć zobaczyć zamiast jednego. Zdjęcie nie jest złe, ale samo przedstawia tylko jedną zamrożoną chwilę. Ehhh te pożary, człowiek zapomina jaka to siła.

Pozdrawiam,
AMI

Janis
22-04-2009, 18:23
dlaczego tak sądzisz?
mam w miarę charakterystyczne logo i jeżeli będzie się ono pojawiało tu i tam co jakis czas to będzie to jak dla mnie przyzwoita reklama.
jestem lokalnym pstrykaczem w małej mieścinie i to logo już jest wystarczające żeby się na miejscu pokazać i być kojarzonym
idziemy w stronę jakości, nie ilości czy doprzesadnej rozpoznawalności. Strategie produktu dawno wyszły z mody :p

jacek.gold
22-04-2009, 18:28
idziemy w stronę jakości, nie ilości czy doprzesadnej rozpoznawalności. Strategie produktu dawno wyszły z mody :p

idźcie :mrgreen: