Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] pomarańczowo
http://galeria.e-kwidzyn.pl/albums/userpics/10029/poranek.jpg
Świetne warunki, dobrze się patrzy. Przeszkadzają nieco te wysokie słupy przy lini horyzontu i drzew - proponowałbym stempelkiem je dziabnąć ;)
Ogólnie przyjemne zdjęcie.
Karbulot
09-04-2009, 16:15
Eeeehhh... Kiedy ja bede umial robic takie sliczne fotki :) .
ładnie - nie steplowałbym jest ok.:-D
a ja też bym stemplował, wtedy mielibyśmy krajobraz z ery lokomotyw ;)
Jak mam wybierać to też wolę lokomotywę od parowozu,zawsze to rodzaj żeński,..ale stemplowanie słupów to już kwestia indywidualna,..wolę kadry jak najmniej retuszowane, chyba,że coś bardzo przeszkadza...
piter670
09-04-2009, 16:45
Nic bym nie stemplował. Jest b. dobrze.
no no ładne, bardzo ładne światło.
Kompozycja sie mnie nie widzi. Wolalbym chyba most bardziej zblizony do mocnego PD. w tej formie jakos zle mi sia patrzy
Marcin T
09-04-2009, 21:19
Piękne światełko. Ja wystemplowałbym....bliki :)
Pablo 77
10-04-2009, 14:11
Hmmmm znajome miejsce.Byłem tam rankiem bliżej mostu po lewej,akurat pociąg jechał:)
Mi sie podoba,światełko extra.
Mam deja vu. Gdy rejestrowałem się tu kilka lat temu, pierwszym zdjęciem jakie widziałem było... "to" zdjęcie. Mało tego, też pisano, że przeszkadzają słupy, ale co najważniejsze to Twoje podoba mi się tak samo bardzo jak tamte sprzed lat.
Ależ światło! Kolor i kadr bombowe :) Jeśli chodzi zaś o stemplowanie ;), to ja zająłbym się jedynie słupami w LD, ale są to pierdoły. Fotografia bardzo mi się podoba.
bardzo ladnie. cieplutka kolorystyka na +
Marek-frotka
14-04-2009, 17:26
Piękne światełko - ładnie pokazane.
Pozdrawiam
Marek.
ogółem zdjęcie fantastyczne, ale przepał w LG i przyciemnione nienaturalnie korony drzew w LG straszliwie mi przeszkadzają
O kurde... można patrzeć.. i patrzeć. super.
Elegancko. Słupy przy torach dodają uroku tej pracy. Tylko te wielkie, żelazna po bokach troszkę psują kompozycję. Bez nich będzie typowy western ;-)
ładnie - nie steplowałbym jest ok.:-D
Też tak myślę :D