Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Wośp 2009
Nie śmiejcie się - wiem - dawno temu... No cóż, jak się nie obrabia, bo się nie chce, to się nie pokazuje.
Obrobiłem :) Zapraszam do komentowania.
1.
EDIT - niestety brak plików na zewnętrznych serwerach. Zachęcamy do używania naszego hostingu.
10.
Pałkera jak zwykle nie mam bo wciśnięty wgłąb sceny i niedoświetlony...
najbardziej podoba mi się 5 i 7 (fajne światło udało się wydobyć zza tego typa ;) )
5 - kolor był taki rudo brązowy a że fotka mi odpowiadała, to wyjście tylko jedno było.
7 - polowałem na to światło przez moment :)
Witam,
mziel, ja nie daje jednozdaniowych krytyk wiec posluchaj komentarza. Są to komentarze jakie sie teraz daje na forum na zdjecia koncertowe:
Jedynka była by fajna gdyby nie drugi wokalista kompletnie w cieniu.
4. jakies straszne fiolety na twarzach, nie pokazywal bym tego zdjecia.
na 6 statyw w kadrze trzeba wykadrowac.
5 - kiepska jakosc zdjęcia, poruszone?
7. Gosciu wyglada tragicznie,mina za klawiszami jak by mial problemy żołądkowe.
8 patrz 1
9 nie przemawia do mnie.
10. za jaskrawe kolory,
najlepsza dla mnie 2.
Ogolnie zdjecia bez klimatu, wszedzie tylko postacie od pasa w góre, zero szerokiego kata ( 1 zdjecie ).
A jak ja bym napisal nie idac najnowszymi forumowymi trendi :
podoba mi sie 1 i 2
4 trzeba poprawic WB.
7 piekne swiatla z tylu ale muzyk wyszedl zle na tym zdjeciu.
Reszta odstaje od dwóch pierwszych dobrych zdjęć.
ogolnie, fajnie Wyciagneles i zauwazyles ladne tylne swiatla, ktore tworza fajny klimat.
Pozdrawiam,
AMI
PS> moze te porownanie da komus na tym forum cos do myslenia
AMI, mam nadzieję, że mój nowy wpis w Twoim koncercie satysfakcjonuje Cię tak, jak Twój wpis mnie :)
Jak chcesz jeszcze jedną głupią minę z tego koncertu, to możesz znaleźć tutaj:
http://fotozielinski.eu/wosp_2k9
A może znajdziesz coś, co Twoim zdaniem będzie ciekawsze niż to co tutaj wstawiłem?
AMI, mam nadzieję, że mój nowy wpis w Twoim koncercie satysfakcjonuje Cię tak, jak Twój wpis mnie :)
Jak chcesz jeszcze jedną głupią minę z tego koncertu, to możesz znaleźć tutaj:
http://fotozielinski.eu/wosp_2k9
A może znajdziesz coś, co Twoim zdaniem będzie ciekawsze niż to co tutaj wstawiłem?
Znalazłem dwie fajne:
_MZL1395.jpg - tylko jak bys poscil to na forum to powiedza Ci ze nogi czarne i dol niknie w kompletnej ciemnosci ( a dla mnie ma klimat )
_MZL1474.jpg - za to tu powiedza ze nic sie nie dzieja, a dla mnie sa piekne swiatla.
Mogles tez pokaza ktores ze zdjec tlumu, sa fajne.
Pozdrawiam,
AMI
Może i tak powiedzą :)
Dzięki za odwiedziny!!
glamphoto
15-04-2009, 20:44
Super zdjęcia
najbardziej podoba mi się zdjęcie nr 5 i 10