Zobacz pełną wersję : co jest z 35mm f1.8? "Nikon wstrzymał dostawy"?
masterofpuppets_
06-04-2009, 16:55
"Nikon wstrzymal dostawy na Polske". uslyszalem to w kolejnych 4 sklepach w ktorych chcialem zakupic ten wlasnie obiektyw. ktos ma moze rozeznanie w tym temacie? a moze to jeden z ciekawszych chłytów marketingowych?
Wstrzymał, nie ma. Nie pierwszy raz gdy nowość :)
Paprycjusz
06-04-2009, 20:07
Może będzie jak z MB-D10 :mrgreen: Za tydzień cena 1800 :D
jak dobrze poszukasz to znajdziesz tyle ze nie w cenie 800. Dzis dzwonilem i znalazlem pare szt po 899 i drozej...
ja kupiłem za 889 i nie żałuję - lepiej kupić za 100zł drożej, niż za tydzień za 200zł lub jeszcze drożej ;)
Było brać od razu za 799:)
Ja będę spuszczał swojego (Sigma) LNIB za około tydzień. Obserwuj giełdę.
masterofpuppets_
08-04-2009, 16:17
kupilem. przyszedl dziś. jestem bardziej niz zachwycony. swietne szklo. cichutko szybko i megaostro. czekam az pojawi sie na rynku nowa partia (ciekawe ile bedzie kosztowal) ja dalem 899 w fotoit
Ja zakupiłem go pod koniec marca w fotopanoramie w sklepie internetowym, zakupiłem lecz do dziś nie mam. Dzisiaj miała być dostawa lecz jak tłumaczy mi pan z tej firmy nie było !!!
Dostawa była dzisiaj za to lecz w FotoPlusie i co z tego jak koło 12tej już było po ptokach. Zaczynam być niespokojny!
Ja też rozglądałem się za tym obiektywem i praktycznie wszędzie tam gdzie była dobra cena już go nie mają i trudno im powiedzieć kiedy będą mieli. U jednego z większych dystrybutorów w Rzeszowie też od czterech dostaw nie mogą go zamówić. Tłumaczą brakiem w NIKON Polska.
Zdesperowany dokonałem zakupu w FotoJokerze za 949,00zł. Wczoraj go odebrałem i jestem HEPPY.
Są jeszcze dostępne w sklepie internetowym accord-foto w cenie 929,00zł
Pozdrawiam :)
A i mi udało się kupić Nikora 35 f 1,8 w sklepie fotoit.Mieli jeszcze dwie sztuki.
Po przesiadce z kita 18-55, który tez(jak dla mnie) jest niezłym szkłem to ta 35 -ka naprawdę jest świetna.
ja już jestem smutny - wyczułem najgorszy możliwy moment na kupno tego szkła - niby tuż przed podwyżkami, ale też tuż przed wysypem ich na giełdzie...