Zobacz pełną wersję : A SECHS Spezial
To mój debiut w tej kategorii, nie jestem mocny w te klocki, jednak wokół tyle ciekawych bryczek, że ciężko się powstrzymac:) zostawiam pod ocenę!
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img517.imageshack.us/img517/1994/audif.jpg)
bryka marzenie, ale jakby tak przynajmniej odrobinę wyprostować to zdjęcie ....
co do prostowania, nie potrzebuje rad w takim przypadku... specjalnie kadrowałem w ten sposób, chyba łatwo to zauważyc...
zauważyć łatwo, jak najbardziej, A jak ze zrozumieniem innego punktu widzenia?
Rany boskie - co oni zrobili temu samochodu! :)
Tuning lekko wieśniaczy, ale samo zdjęcie dobre.
od razu rzucilo mi się pytanie "what the fuck is this?"
grafike ktos sobie niezłą walnął na boku :) spoiler i lotke ma? i pewnie jeszcze poczwórny wydech :) MASAKRA :D
lukrobax
06-04-2009, 12:40
Samo zdjęcie bardzo mi odpowiada, ale samochód...
Zglebowanny, ma bad-looka, siateksy, aerograf... - pierwsza moja myśl, to że to jest Virtual Tuning, bo nie chciało mi się wierzyć że ktoś mógł zrobić coś takiego;)
Samo zdjęcie bardzo mi odpowiada, ale samochód...
Zglebowanny, ma bad-looka, siateksy, aerograf... - pierwsza moja myśl, to że to jest Virtual Tuning, bo nie chciało mi się wierzyć że ktoś mógł zrobić coś takiego;)
on nie jest zglebowany, tylko ma pneumatyczne zawieszenie, gosc przy mnie nim regulował jak chciał. Co do grafiki na boku - może jest kiczowata , ale w rzecywistości wygladała ciekawie:)
Dlaczego w tytule "A Sechs" skoro to "A Vier"? ;) Hmm... przynajmniej takie sprawia wrażenie.
velaskez
07-04-2009, 02:04
Rany boskie - co oni zrobili temu samochodu! :)
Temu samochodowi chyba...bo nie mówisz temu misiu tylko temu misiowi:)
A bryka...wpływ filmu Auta i NFS Underground.
Zdjęcie fajne, kadrowanie uważam za adekwatne.
bo nie mówisz temu misiu
Trafnie odgadłeś, z czego to była parafraza. :)
velaskez
07-04-2009, 02:40
Temu misiu...z filmu Miś. "Oczko się urwało, temu misiu" :mrgreen: