Zobacz pełną wersję : Raz jeszcze albumowo
kwadratt
03-04-2009, 20:18
Uwagi mile widziane.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img23.imageshack.us/img23/299/dsc4558800cross.jpg)
Tomek Konopka
03-04-2009, 22:06
mnie się podoba :-D nawet bardzo
browarek
04-04-2009, 10:21
ja też, ja też
kwadratt
05-04-2009, 12:21
:)
Zdjęcie bardzo fajne, kadr, obróbka, modelka też całkiem fajnie zapozowała..IMO tylko winietka psuje trochę odbiór.
bardzo sie podoba, obrobka taka jaką lubie, fajny cross, no i winieta obowiązkowo być musi i nic nie psuje;)
bardzo sie podoba, obrobka taka jaką lubie, fajny cross, no i winieta obowiązkowo być musi i nic nie psuje;)
oczywiście że musi byc ;) , chodziło mi bardziej, że ta jakoś dla mnie nie współgra ze zdjęciem
kwadratt
05-04-2009, 21:18
A mi się podoba jak jest :mrgreen:
Dzięki za odwiedziny.
Wkrótce nastepne>
najwazniejsze ze sie tobie podoba.
jak dla mnie to sie zlewa za bardzo z tlem i nie wiem czemu masz takie halo dookola postaci.
kwadratt
07-04-2009, 11:29
najwazniejsze ze sie tobie podoba.
jak dla mnie to sie zlewa za bardzo z tlem i nie wiem czemu masz takie halo dookola postaci.
To pewnie efekt niepoprawnego maskowania lub cos w tym stylu. Zobacze jeszcze raz jak wroce do domu bo ogladam na strasznie kiepskim monitorze (nie zeby ten w domu byl lepszy :) ) i na przyszlosc postaram sie lepiej ukryc takie zabawy.
Dzieki za odwiedziny :)
miecio_oo
07-04-2009, 15:44
Bardzo przyjemne w odbiorze , super kolorki, jesten na tak.
Witam,
Mi też bardzo się podoba. Jest klimat, jest ladne GO, fajnie ustawione :). Jedno ale, galąź przechodząca przez głowę, troszkę mi nie pasuje ( ale to tylko IMHO i szczegół ).
Pozdrawiam,
AMI
kwadratt
08-04-2009, 18:20
Jedno ale, galąź przechodząca przez głowę, troszkę mi nie pasuje ( ale to tylko IMHO i szczegół ).
Pozdrawiam,
AMI
A ja tak walczyłem żeby nie przeciąć głowy żadną gałezią i najlepszy kadr wyszedł z głową przeciętą :cry:
Dzieki za odwiedziny :)
Cholera, nie miałem uwag ale przeczytałem o tej gałęzi...
A co tam, nie mam uwag :)
Bardzo fajne zdjęcie!