Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Wszystko co mężczyźni wiedzą o kobietach!
Wszystko co mężczyźni wiedzą o kobietach czyli nic...
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/04/3404612237_a2bdd5c94f_o-1.jpg
źródło (http://farm4.static.flickr.com/3655/3404612237_a2bdd5c94f_o.jpg)
Kordian d70
01-04-2009, 23:26
????????????????
nie rozumiem przeslania tej fotki ;-(
Jak już masz na zdjęciu książkę z poprawnie napisanym tytułem, to poświęć chwilkę i zobacz, jak pisze się słowo MĘŻCZYZNA
????????????????
nie rozumiem przeslania tej fotki ;-(
Chodzi o ksiazke - okladka z tytulem, a w srodku puste kartki (czyt. wiemy tyle co nic, przynajmniej wg tej ksiazki ;) )
Pomysl z fakiem slaby ;)
everyman
01-04-2009, 23:34
Ograniczyłbym się tylko do lewego kadru... prawy nie wyszedł zbyt dobrze.
Książkę kiedyś przeczytałem od deski do deski - ale to wszystko już wiedziałem, więc mi nie pomogła. :p
Zarąbiste foto :D meeega :D Należy sie 6!
rozumiem że model wyraża swoją dezaprobatę do próby zrozumienia treści książki.. czyżby kochający inaczej?
ogólnie kadry ubogie.. ale wesołe :]
Z kontrami w plecy jest taki problem, że łatwo jest odpalić uszy modelowi, tutaj mamy przykład tego zjawiska :)
motylanoga
02-04-2009, 10:48
Skoro już była kontra, i druga lampa to czemu nie ma sensownego tła i ogólnie rozsądnych kadrów? Technicznie słabizna. 'Przesłanie' też niskich lotów.
Mi również nie leży za bardzo, ale mam taką książkę u siebie :) Używana jako notes do wyników karcianych.
zdjęcie zostało robione na spontanie u mnie w domu z dwoma speedlightami.a przesłanie ma tylko ślepoty z was są.
RomanZWrocławia
02-04-2009, 19:41
banalne i dlatego ordynarne
.a przesłanie ma tylko ślepoty z was są.
zatem drogi autorze.. poleciłbyś nam jakiegoś dobrego okulistę, bo jakoś tak się składa że owa ślepota jest niemal powszechna w przypadku tego zdjęcia...;)
a tak poważnie... różni ludzie tu przychodzą, jedni twoją wypowiedź wezmą za żart.. innym się nie spodoba jej bezczelność. proponuje powstrzymać się od takich stwierdzeń bo jeśli ktoś solidnie wypisze ci ewidentne wady tego dyptyku wyjdzie na to że jedyne co powinieneś robić ze sprzętem foto.. to czyszczenie i noszenie go za kimś kto wie do czego on służy..
pozdrawiam i życzę dobrego światełka..
Pomysl z fakiem slaby ;)
Ale to jest taki autoFuck. Fuck, skierowany do nas /mężczyzn/. Myślimy, że coś o kobietach wiemy, ale w praktyce okazuje się...
Tak jakoś patetycznie wyszło. :mrgreen: