Zobacz pełną wersję : Szwagier też rodzina.
Dzięki uprzejmości cierpliwego Szwagra :)
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
akivashi
29-03-2009, 20:07
Pierwsze jak dla mnie ma klimat :)
no panie - fajka fajką - a gdzie dym ??? Dla mnie taka fota jest bez sensu. BW akceptowalne :)
Już tak zaraz bez sensu, znając życie to jak byłby dym to też sensu by nie miało bo... :)
a jak wiadomo, " przeładowany wóz łatwo pęka"
Tomek Konopka
29-03-2009, 23:03
jedyneczka całkiem całkiem, ale fakt z dymem było by o wiele lepiej:mrgreen:
downunder
29-03-2009, 23:08
Już tak zaraz bez sensu, znając życie to jak byłby dym to też sensu by nie miało bo... :)
a jak wiadomo, " przeładowany wóz łatwo pęka"
Zanim sam nie spojrzysz krytycznie na swoją twórczość, nie bardzo jest o czym z tobą dyskutować.
Kadrowo jest słabo, a i obróbka jest zdecydowanie zbyt szarobura. ;)
ovserwator
30-03-2009, 00:20
Za przedmówcami, niestety za nic się nie broni to zdjęcie... dałeś szwagrowi wygasłą fajkę w gębę (albo sam wziął), ze niby chciałeś go przez to dookreślić... a w rezultacie wyszło sztucznie, a dodatkowo zwisa mu ona, jak nie powiem co.....
Próbuj dalej....
Grzegorka
30-03-2009, 21:42
Niestety za przedmówcami, foty strasznie sztuczne, mam wrażenie, że złapałeś szwagra w przedpokoju chwilę przed wyjściem, ubranego w kurtkę, ze słuchawkami na szyi z tekstem "czekaj, masz wsadź sobie fajkę do ust to ci jeszcze fotę strzelę... ok, a teraz spójrz się tam to będzie drugie ujęcie... ok leć..." BW średnio na jeża. Kadry też mało ciekawe. Ale kombinuj i nie obrażaj się.
no panie - fajka fajką - a gdzie dym ??? Dla mnie taka fota jest bez sensu. BW akceptowalne :)
Przeciez fajka nawet nie ma tytoniu to jak ma sie dymic.. zgadzam sie potrzeba dymu