Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Siostra
No :P nareszcie mam jakies ładne zdjęcie ktore Ewetualnie moglbym pokazać :P
No zdjęcie przedstawia moją siostre, co prawda nie jest najladnijsza ale wydaje mi sie ze zdjęcie ladnie wyszło :P
1.
http://img144.imageshack.us/img144/2808/dsc0005zw8.jpg (http://imageshack.us)
Proszę o komętarze :P
Pozdrawiam Oskar
phantomek
29-08-2006, 22:41
A mi sie wydaje ze zdjecie najladniej nie wyszlo ;) bardziej siostra mi sie spodobala :P
kronos28
29-08-2006, 22:58
no nie wyszlo to za ciekawie minusow jest wiele
A mi sie wydaje ze zdjecie najladniej nie wyszlo ;) bardziej siostra mi sie spodobala :P
hehe dobre :D
hehe :) Tak czy tak wydaje mi się zee nie jest tak źle :P Jak na 14-latka ktory trzymał dziś poraz pierwszy jakis wmiare normalny aparat : :?
Następnym razem bardziej się postaraam :P :D
Odmładza się forum, ale nie wiem już czy się z tego cieszyć.
Oskarek, a skąd będziesz wiedział co poprawić następnym razem jak w tym samouwielbieniu nawet nie zainteresowało cię co na tym zdjęciu jest nie tak?
Oj może Oskarek wcale nie chce sie zgłębić w temat. Po prostu wystawił zdjęcie, które jego zdaniem było niezłe....
Megazordon
30-08-2006, 11:07
Bazując na takiej zasadzie, forum niedługo zapełni się milionem zdjęć 15-stolatków, zamieszczających swoje niezłe zdjęcia.
Bazując na takiej zasadzie, forum niedługo zapełni się milionem zdjęć 15-stolatków, zamieszczających swoje niezłe zdjęcia.
W masz racje, od takich rzeczy jest plfoto, albo blog. Tu powinno wystawiać się zdjęcia o których chce się usłyszeć i przyjąć do wiadomości krytykę....
na plgnioto podobno tez tak teoretycnie jest .. a co do milionow wystawiajacych swoje zdjecia .. przeciez dokladnie do tego to forum dazy .. juz teraz duza czesc zdjec jest wrzucana bez zastanowienia
Heh ... Ktoś mnie tu nie zrozumiał :P własciwie pisze na tym forum głównie w celu nauczenia się robić zdjęcia :)
więc jesli mozecie proszę o wytumaczenie co jest źle na ty zdjęciu :?:
Wydaje mi sie ze duzym minusem jest to ze zostało zrobine w pomieszczeniu ...