Zobacz pełną wersję : Ogród japoński we Wrocławiu
No właśnie. Robił tam ktoś fotki ślubne? Od pewnego czasu chodzi mi pomysł żeby tam pojechać z młodymi na sesję - to 250 kilometrów odemnie więc się zastanawiam czy warto. Na stronce wygląda to ciekawie ale jak w rzeczywistości nie wiem. Proszę o opinie tych co tam robili fotki
temat wyświechtany jak żaden inny. W sezonie para na parze parą poganiana. Ale wygląda dość ładnie
superkomornik
29-03-2009, 10:37
A i chyba wstęp kosztuje (kilka stówek).
dla Wrocławian wyświechtany, ale totmes ma jednak kawałek do Wrocławia... Ślubnych nigdy nie robiłem, ale czasem tam wpadam - odradzam weekendy: tłoczno, najlepiej "na tygodniu"... Najładniej jest oczywiście jesienią, jednak da się tam zrobić fajne fotki niemal przez cały rok (no, może poza mokrą zimą) - kwiecień/maj też jest niezły (kwitną kwiaty).
edit:
poza Japońskim można zahaczyć o Park Szczytnicki (sporawy) - tam też da się coś pstryknąć, na koniec maja przewidziano zakończenie remontu pergoli... może będzie coś ciekawego/nowego (bo teraz rozkopy)
[quote=lewAp7;1204026]dla Wrocławian wyświechtany, ale totmes ma jednak kawałek do Wrocławia...
U mnie to rarytas ogród we Wrocławiu
A ile kosztuje wstęp z młodymi??
velaskez
29-03-2009, 15:10
Cennik znam, tylko dla siebie. A z młodymi pewnie zapłacisz za zamknięcie na jakiś czas żeby nikt Ci się nie pałętał. Zadzwoń i zapytaj. Jak idziesz normalnie, to chyba 2 ulgowy i 4zł normalny...a może nie, na pewno nie więcej.