PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie Naneu w Poznaniu??

DawidS
29-03-2009, 09:52
Witam

Czy jest w Poznaniu jakiś sklep gdzie mogę pomacać plecaki Naneu?

djjaca
29-03-2009, 11:20
A jest takowy. Nazywa się Fotodura i mieści się na ulicy Ratajczaka. Jak trafisz na ich www to jej lepiej nie oglądaj - kiepska jest i jakaś taka mało aktualna. Na miejscu w sklepie o wiele lepiej to wygląda :)

2Cresky
29-03-2009, 11:25
Ja od miesiąca jestem właścicielem Naneu Sahara 115F i jestem bardzo zadowolony !!! też rozważałem zakup plecaka, ale po głębszym namyśle zdecydowałem się na torbę.

DawidS
29-03-2009, 11:59
A jest takowy. Nazywa się Fotodura i mieści się na ulicy Ratajczaka. Jak trafisz na ich www to jej lepiej nie oglądaj - kiepska jest i jakaś taka mało aktualna. Na miejscu w sklepie o wiele lepiej to wygląda :)

Dzięki. Jutro będę w Poznaniu i na pewno się tam skieruję. Widziałem też jakiś poznański adres na stronie naneu wiesz coś może o tym ??

djjaca
29-03-2009, 12:10
Dzięki. Jutro będę w Poznaniu i na pewno się tam skieruję. Widziałem też jakiś poznański adres na stronie naneu wiesz coś może o tym ??

Niestety nic o tym adresie nie wiem. Plecaki Naneu tylko na Ratajczaka widziałem.

markB
30-03-2009, 18:41
Kontakt dealerski jest na Kasprzaka (http://www.naneupro.pl/?page=contact), ale wątpię czy tam mają torby do oglądania.

blazeje
31-03-2009, 22:08
Jakby to jeszcze kogoś interesowało to macałem Naneu na Mylnej w Raysfoto.

Watson
14-04-2009, 08:04
Jakby to jeszcze kogoś interesowało to macałem Naneu na Mylnej w Raysfoto.

Owszem, mają.
Tam też oglądałem Saharę 217.
Ale uwaga - ceny w tym sklepie zabijają (50% drożej niż gdziekolwiek indziej). Jedynie filtry Marumi i drobnice mają w ludzkich cenach.

DawidS
16-04-2009, 19:01
Kontakt dealerski jest na Kasprzaka (http://www.naneupro.pl/?page=contact), ale wątpię czy tam mają torby do oglądania.

Dzwoniłem do nich i odesłali mnie do Foto-mil.

Naneu jak i kilka innych plecaków obmacałem na Ratajczaka. W konsekwencji wybór padł na Fastpacka 250. Niestety zabili mnie ceną i plecak musiałem nabyć ze sklepu internetowego.