Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] wybrałem Cię spośród milionów
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.photoklif.com/photostmp/NKP/DSC_5753_BW_03.jpg)
Co to świeci pod tym drzewem? Znicze?
Co to świeci pod tym drzewem? Znicze?
hmm, tulipany...rosną:)
Ale po centymetrze dokola to mogles dac.
borregaard
27-03-2009, 08:07
No to się nawybierałeś.....świetny wybór...:-D
ależ klimacik, fajna obróbka, ta mgiełka mmm, na moim LCD ciut jakby przeostrzone ale to napewno panel...
bardzo ładne
Wybór w 100% jak najbardziej trafny :-)
Kadr i B&W na duży plus :-)
Ale po centymetrze dokola to mogles dac.
Przecież dał :-D
Bardzo dobre zdjęcie i ładnie obrobione. Podoba się.
Tylko czy "wybrałeś tak jak mogłeś wtedy najlepiej?" ;)
MZ jest całkiem nieźle tym bardziej, że takie proste kadry są najtrudniejsze. Czegoś mi jednak brakuje aby uznać to zdjęcie za wybitne (tylko nie wiem jeszcze czego ;) )
malasana
27-03-2009, 09:20
Zdecydowanie szkoda, ze nie szerzej. Brakuje przestrzeni w tym kadrze. Drzewo fotogeniczne:)
Bardzo przyjemnie się ogląda to zdjęcie ;)
mz trochę zbyt jasne konary u góry. ale ogólnie to powalająco
Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze, naprawdę nie spodziewałem się i cieszę się niezmiernie, że moje drzewo się Wam podoba.
Może faktycznie powinienem dać ciut więcej powietrza. Wracałem do tego zdjęcia wielokrotnie, myśląc czy wszystko jest w nim ok. Wydawało mi się, że tak, ale czasami nie zauważa się rzeczy na pozór oczywistych.
Mi temat podchodzi:), tylko za wąsko ciutkę.
Tylko czy "wybrałeś tak jak mogłeś wtedy najlepiej?" ;)
MZ jest całkiem nieźle tym bardziej, że takie proste kadry są najtrudniejsze. Czegoś mi jednak brakuje aby uznać to zdjęcie za wybitne (tylko nie wiem jeszcze czego ;) )
troszeczkę powietrza Elix - jest trochę ciasno , poza tym bardzo fajna fotka :-D
Bardzo mi się podoba ta praca. Chętniej widziałbym to w nieco innym formacie (kwadrat :D ) ale to by wymagało dwóch klatek co najmniej... Niemniej jednak bardzo udana praca.
Zdjęcie super, tytuł też trafiony.
Pozdrawiam.
ChollaYi
27-03-2009, 12:09
Pikne pikne, panie. Podoba mi się to BW. Nawet z winieta ;)
Bardzo mi się podoba. Ciekawy kadr, dobra konwersja do BW. Nie ma się do czego przyczepić:)
troszeczkę powietrza Elix - jest trochę ciasno , poza tym bardzo fajna fotka :-D
Być może to jest właśnie to ;)
Piękne zdjęcie z bardzo dobrą obróbką. Mi się podoba mimo, że mogłoby być nieco szerzej. Ale gdyby dodać białą ramkę to uczucie to, by się zapewne nieco zminimalizowało :) .
malasana
27-03-2009, 13:23
Piękne zdjęcie z bardzo dobrą obróbką. Mi się podoba mimo, że mogłoby być nieco szerzej. Ale gdyby dodać białą ramkę to uczucie to, by się zapewne nieco zminimalizowało :) .
Dobry pomysl mz.
borregaard
27-03-2009, 13:48
Lubię kolor,więc do B&W ramkę w kolorze"ekri"(nie wiem czy tak to się pisze...):mrgreen:
Al Koholik
27-03-2009, 15:32
Fajna fotka tylko mi sie te tulipany nie podobają...
... dam głowe (nie koniecznie swoją), ze to narcyze.
Za przedmówcami - bardzo dobra fota
Ma sa kra!Pięknie.Ciekawe jak będzie się prezentowało wiosną jak zakwitnie.BTW wg mnie też lekko leciuteczko przeostrzone.
wojtek6308
27-03-2009, 19:52
Bardzo ładna praca :-D , i jak już napisali poprzednicy, mogło by być nieco szerzej
po bokach.
Przychylam się do zachwytów przedmówców... :-D
T_P_
moonrage
27-03-2009, 21:15
super zdjęcie i klimacik ale chyba przesadziłeś ciut z wyostrzaniem
Mimo oklepanych drzewek ta fotografia jest naprawdę "inna", jest rewelacyjna: świetna w kompozycji i nastrojowa!
Drzewo Świata: Prawia, Nawia, Jawia.
Jeszcze raz chciałbym Wam wszystkim bardzo podziękować za poświęcenie mi chwili uwagi i za tak pozytywne przyjęcie.
Szkoda jedynie, że tą radość mąci obawa o zdrowie jednego z naszych forumowych kolegów. Trzymaj się dzielnie Dominiku!! Jesteśmy z Tobą.
fajne, obrobka też się podoba...taki aż kadr prosi się o kwadrat;)
Piotr_ek
29-09-2009, 00:23
Piękna fotografia. Bardzo przypomina mi cykl Marcina Stawiarza z drzewami... :)
podoba mi sie, trz dałbym wiecej powietrza z boków ale niewiele :-D
Sebastianito
29-09-2009, 08:54
OOOOOO JAAAAAAA.... Nucilem sobie te pisenke po przeczytaniu tytulu... ale zdjecie mnie rozwalilo! Przepiekne!
andrzejp
29-09-2009, 11:44
Baardzo fajne zdjęcie, obróbka, wszystko dopracowane.
Ciasnota nie przeszkadza, bo nie jest źle,
ot ciasny portret:)
Jest pięknie choć przydałoby się więcej przestrzeni :)