Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Bory u Honoraty
autograf
26-03-2009, 23:17
W zasadzie to poniżej nie znajdziecie nic, poza moimi wspomnieniami. Trzy dni tam spędziłem.
Bory Tucholskie. Wiecie co słyszałem jak wyszedłem na ten taras? Nic! Całkowite zadupie, całkowita cisza.
Jak w raju...
Może być tak, że to ostatni obrazek jaki pokazuję na forum.
Chciałbym po raz wtóry podziękować wszystkim za pomoc. Za to, co mówili i jak mówili. Wiele się od Was Kochani nauczyłem. Dziękuję Kolegom: Bomblowi za podłogi, Nemethowi za kwadraty. Andrzejowi za kapitalne riposty, Piotrk_owi za pomoc w architekturze i konwersji. Elixowi za zawsze świetne komentarze, Zbigniewowi za wielką pomoc w portrecie. Seekerowi za niesamowite teksty, Malasanie za cenne uwagi. Moderatorom za wyrozumiałość. Przepraszam, jeśli kogoś nie wymieniłem - dziękuję Wam wszystkim.
Pozwolę sobie kontynuować serię - nic nie ma tym obrazku...
*
Bory Tucholskie, któregoś razu (prawie rano)
http://img152.imageshack.us/img152/2185/bory.jpg (http://img152.imageshack.us/my.php?image=bory.jpg)
*
W zasadzie to poniżej nie znajdziecie nic, poza moimi wspomnieniami. Trzy dni tam spędziłem.
Bory Tucholskie. Wiecie co słyszałem jak wyszedłem na ten taras? Nic! Całkowite zadupie, całkowita cisza.
Jak w raju...
Chciałbym po raz wtóry podziękować wszystkim za pomoc. Za to, co mówili i jak mówili. Wiele się od Was Kochani nauczyłem. Dziękuję Kolegom: Bomblowi za podłogi, Nemethowi za kwadraty. Andrzejowi za kapitalne riposty, Piotrk_owi za pomoc w architekturze i konwersji. Elixowi za zawsze świetne komentarze, Zbigniewowi za wielką pomoc w portrecie. Seekerowi za niesamowite teksty, Malasanie za cenne uwagi. Moderatorom za wyrozumiałość. Przepraszam, jeśli kogoś nie wymieniłem - dziękuję Wam wszystkim.
O czym Ty mówisz? Nawet tak nie myśl!
Gościu, co Ty?
Proszę o wyjaśnienia.
Szykuje się kolejne odejście w wielkim stylu
Już wystarczająco odeszło... Odchodzeniu mówię zdecydowane i stanowcze NIE!!!
Szykuje się kolejne odejście w wielkim stylu
jeśli tak będzie to raczej w kiepskim stylu...
Zdjęcie bardzo katalogowe. Żadnych uwag krytycznych.
Czy nietaktem będzie zapytanie co się właściwie dzieje?
<| MICHAŁ |>
26-03-2009, 23:37
tak sie koncza uklady i nierowne traktowanie.... szkoda
jesli podjales juz decyzje, to Twoja decyzja.... powodzenia
jesl podjales juz decyzje, to Twpja decyzja.... powodzenia
Decyzję zawsze można zmienić - mam taką nadzieję.
Zdjęcie jak wyżej koledzy zauważyli: katalogowo-pamiątkowe ; ale z poprawną podłogą :)
Dominik... do pierwszego jeszcze kilka dni zostało, więc bez takich ;)
PS Jeśli to jednak prawda o czym piszesz to ostatni który odejdzie z forum niech nie zapomni zgasić światła.... :|
malasana
26-03-2009, 23:47
Podloga swietna:)
O czym Ty mowisz???
Piotr_ek
26-03-2009, 23:51
Cię pogięło chyba...
Marek-frotka
26-03-2009, 23:54
Jak w raju...
- dziękuję Wam wszystkim.
*
Szkoda , na pewno wiesz co robisz - mam tylko cichą nadzieję......... Trzymaj się.
Pozdrawiam
Marek
Zbigniew
26-03-2009, 23:58
A przypadkiem nie chciałbyś, abyśmy zjawili się gromadnie i zrobili kęsim-kęsim ?! Co to za pomysł ? Proszę się tutaj natychmiast wytłumaczyć, a nie żegnać, kurde.
To komu ja teraz qr...... warny dawał będę? ;)
Piotr_ek
27-03-2009, 00:02
To komu ja teraz qr...... warny dawał będę?
qr... filek niepotrzebne to było :)
graf - trzymaj się i bądź dobrej myśli. Będzie dobrze!
Zbigniew
27-03-2009, 00:03
To komu ja teraz qr...... warny dawał będę? ;)
Chcesz warna za przeklinanie ? Nie będzie na forum równych i równiejszych ;)
qr... filek niepotrzebne to było :)
A Ty też chcesz za komentowanie komentarza moderatora ? ;) :D
Piotr_ek
27-03-2009, 00:04
A Ty też chcesz za komentowanie komentarza moderatora ?
to tak jak z zawartością cukru w cukrze ? jak tak to nie :)
Grzegorka
27-03-2009, 00:05
Dominik trzymaj się cieplutko.
.. a tak na serio..moze moglibysmy mu jakos pomoc?
Bo czuje ze cos nie tak jest...
zacznę tak ??? czytając ten wątek aż łza w oku mi się zakręciła :oops: . Odejście zabrzmiało bardzo drastycznie ! Pozostaje zapytać DLACZEGO ?
każdy żyje po swojemu... ale jesli uważasz to za słuszne to możesz się wytłumaczyć, jeśli nie - trudno będzie to kolejne odejście o którym wieście rozchodzą się z wątku na watek :/
A ja liczyłem na Twoją pomoc w architekturze.
Za dużo masz jeszcze kolego do pokazania.
Zbigniew
27-03-2009, 00:39
Dominik przed minutą prosił mnie na gg o dopisanie w tym wątku, że powodem jego odejścia nie jest to, że tego chce, ale niestety musi takie coś uczynić. Prosiłbym więc o wstrzymanie się od niepotrzebnych komentarzy. Miejmy nadzieję, że Autograf wróci do nas w pewnym momencie i wszystko opowie samemu.
To może ja najpierw o zdjęciu. Niestety nie zachwyca, przynajmniej mnie. Jakoś nie czuję zupełnie tej ciszy o której pisałeś na początku...ot fotka.
Od siebie życzę nam wszystkim abyś szybko tu jednak wrócił.
borregaard
27-03-2009, 08:04
Sprawy,jestem przekonany,ułożą się.Nie wiem co jest faktyczną przyczyną,ale będzie mi Ciebie ,szczerze,brakowało.Jako urodzony optymista myślę,że to nie jest nasze ostatnie spotkanie....Serdeczne pozdrawiam....i oby Ci wszystko zatrybiło !...:-D
Oj będzie brakowało na forum, podłóg w Twoim wykonaniu.Powodzenia
Dominik przed minutą prosił mnie na gg o dopisanie w tym wątku, że powodem jego odejścia nie jest to, że tego chce, ale niestety musi takie coś uczynić. Prosiłbym więc o wstrzymanie się od niepotrzebnych komentarzy. Miejmy nadzieję, że Autograf wróci do nas w pewnym momencie i wszystko opowie samemu.
no ... to jest chociaż nadzieja. W czymkolwiek - powodzenia Dominik
Trzymaj się chłopie! Wierzę, że wrócisz - już taki ze mnie optymista :)
nie wierzę ze mógłbyś egzystować bez nas, za bardzo się uzależniłeś - rozumiem ze są jakieś sprawy które wymuszają pewne decyzje, ale też sadzę ze znam Ciebie juz na tyle że jako ktoś kto kocha fotografię nie bedziesz mógł bez niej zyć
postaraj się więc tak ułozyć wszystko aby tutaj być :-D
autograf, wiedz, że ja swego czasu miewałem podobne przemyślenia... Wahałem się, by podobną decyzję podjąć, ale odnośnie innego portalu, a opuszczać tak doborowe grono, nawet mi do głowy nie przyszło... :-D
Tak więc zbieraj się prędko i wiedz, że każdemu z nas będzie brakowało czegoś co masz Ty, a czego sami nie mamy...
T_P_
http://nasza-klasa.pl/profile/13152813/gallery/18
nie wierzę ze mógłbyś egzystować bez nas, za bardzo się uzależniłeś
Tak jak napisał Zbigniew - powstrzymajcie się od komentarzy, takich komentarzy
http://nikon.org.pl/showthread.php?t=92820
Sowulus12
27-03-2009, 17:29
;( Autograf, wierzę że 1 kwietnia za pasem i masz nastrój na żarty, powiedz gdzie można znaleźć tą piękną leśniczówkę, uwielbiam takie miejsca.
Powodzenia i szybkiego powrotu Dominiku.
Bedziemy czekali.
Tak na marginesie mysle, ze wiedziales o tym od dobrych
kilku miesiecy i uwazam, ze dobrze je wykorzystales.
Wielu jeszcze, razem spedzonych chwil.
Trzymaj sie.
I ja życze Ci powodzenia Dominik.
Szkoda, że stąd "znikasz". Oby tylko na jakiś czas.
Jesteś Ci serio wdzięczny za danie linka do tego forum i stwierdzenie, że dużo sie tutaj bede miał okazje nauczyć. Miałem zamiar nawet przy jakimś najbliższym spotkaniu naszej grupy ślaskiej piwo Ci za to postawić, ale widze, ze będzie musiało poczekać.
Trzymaj sie i wracaj szybko.
ja chciałem przeprosić za te "jeśli tak będzie to raczej w kiepskim stylu..." słowa.
Dużo zdrowia!
Tak jak napisał Zbigniew - powstrzymajcie się od komentarzy, takich komentarzy
http://nikon.org.pl/showthread.php?t=92820
to jest nowe swiatło na sprawę i wiele zmienia - trzymaj się Dominik :-D
Paablitos
27-03-2009, 19:05
Do rychłego zobaczenie Dominiku. Trzymam kciuki za Twój szybki powrót do nas.
Paweł
to jest nowe swiatło na sprawę i wiele zmienia...
Tak, niemniej trzymaj się i czym prędzej wracaj do zdrówka... a żegnać się, to możesz z tym, co Cię jedynie czasowo wstrzymuje przed byciem z nami... :-D
T_P_
Marta Baranowska
27-03-2009, 21:59
Już wystarczająco odeszło... Odchodzeniu mówię zdecydowane i stanowcze NIE!!!
nie martw sie, ja zostaje i nie mam zamiaru sie nigdzie ruszac :mrgreen:
Sylvester
27-03-2009, 22:09
powodzonka
pozdrawiam Sylwek
Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka, oby jak najszybciej wróciło, trzymam kciuki :-D
Nigdy za Tobą nie przepadałam, co wynika z moich komentarzy. Uważam, że jesteś często za bardzo agresywny w komentarzach, tym bardziej , że nie wszystkie Twoje zdjęcia mi się podobają. Niestety muszę to powiedzieć: to forum bez Ciebie byłoby mdłe. Więcej na pewno bardziej miłych słów ode mnie nie dostaniesz, chyba że się zmienisz!
Lubię Twoje komentarze. Wiekszość zdjęć też mi się podoba. A to własnie składa się na to, że będzie brakowało Ciebie na forum.
POWODZENIA w czymkolwiek potrzebujesz! :)
Do zobaczenia na forum...