Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] K a s t r a c i
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img27.imageshack.us/img27/2156/kastraci.jpg)
malasana
24-03-2009, 19:17
Tytul straszny, ale zdjecie mi sie bardzo podoba. Poprzez obrobke wydobyles glebie tego pejzazu. Do mnie trafilo.
alfapasje
24-03-2009, 19:27
celująco..
oła, oła oła.. :cry: ale zdjęcie bardzo dobre :-)
teh_14m3
24-03-2009, 19:35
Tytul straszny, ale zdjecie mi sie bardzo podoba. Poprzez obrobke wydobyles glebie tego pejzazu. Do mnie trafilo.
u mnie odwrotnie, tytuł dobry ale zdjęcie kompletnie o mnie nie trafia i niczym się nie wyróżnia dla mnie spośród innych ;)
wystemplowałbym te gałązki i wtedy dla mnie byłoby ok
jak nie lubisz stempla, to stanleyem je ;-)
A co te gałązki zmieniają w tym zdjęciu ? Fruwają jako pozostałości na wietrze :)
wojtek6308
24-03-2009, 19:51
Po tytule można było się spodziewać czegoś znacznie bardziej
nieprzyjemnego, a tu ładnie "ogolone" wierzby :) nawet spodobały
mnie się :) BW bardzo przyjemne.
w moim ulubionym i niedoścignionym zafarbie;)
autograf
24-03-2009, 20:36
Klasa! Calme klasa!
eutanator
24-03-2009, 20:42
Mi takze sie bardzo podoba - w odroznieniu od poprzednich wierzbowych wersji, ktore juz ostro podjezdzaly stechlizna - tu czuc powiew swierzosci.
dobre zdjęcie Piotrze :-D
No jest impact :D
To się dopiero okaże ;)
No i wykrakałem sobie.....
Fota ekstra, tytuł wg mnie nie pasi ... :)
Podoba mi się. Ciekawy jestem, jakby wyszło z modnym ostatnio NDx400, mogłoby być ciekawie ;)
Miałem przy sobie - ale raczej by nic ciekawego nie wyszło bo nie było totalnie wiatru.
Dobre bw i wypatrzony motyw.
borregaard
25-03-2009, 08:09
To jeszcze,tak myślę,nie jest ostatnie słowo w temacie "wierzba"...Jazda zacznie się póżniej ,jak już do końca wycięte zostaną gałęzie,pnie i zostaną same odziomki....no jeszcze potem powyciągane karpy.....szykuje się niezły odlot w tym sezonie....:mrgreen:
Robota nie do przerobienia.....
Andrzej powiem Ci, że ja już przeprowadziłem rozmowy w sprawie dodatkowych nadgodzin i urlopów - kupiłem też odżywki i inne niezbędne suplementy aby jakoś przetrwać ten najbardziej gorący okres - nie ma lekko. :mrgreen::mrgreen:
Świetne zdjęcie i B&W na + :-)
Nie jest źle :razz:
Może nawet trochę mi się podoba :)