Zobacz pełną wersję : [ Makro ] Gąsieniczka z szuflady
Bartello
21-03-2009, 15:53
Witam.
To moje pierwsze macro...
Proszę o ocenę...
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Odrazu piszę, że wielkość fotografii jest zdeterminowana przez serwis, z którego linkuje zdjęcia.
Jeżeli ktoś chce zobaczyć w lepszej jakości, to zapraszam na mój flickr. (http://www.flickr.com/photos/bartello/)
3 zdjęcie mi się podoba najbardziej. Ogólnie to cała seria jest ładna ;)
Sympatyczne, radosne zdjęcia.
piękne to ,,robactwo"
naj 3 za aranżacje przejścia
Sympatyczna szczotka, szczególnie na 1. :)
Pozdrawiam
borregaard
22-03-2009, 21:43
Bardzo fajne..Kolorki prima....:-D
Jakie kolorowe te znaczki pocztowe :D;)
arachiusz
23-03-2009, 11:10
Jakie kolorowe te znaczki pocztowe :D;)
właśnie jakiś nowy trend idzie ?
Jest coś w tym, że małe jest piękne (King Size ;)), a mniejsze zdjęcia, zwłaszcza w necie, zyskują jakoś przy mniejszym rozmiarze.. np repotaż ślubny, natomiast w przypadku makro przy takich "znaczkach" giną szczegóły i radoś ogladania jest mniejsza
.
Ładnie, super kolorki, tylko dlaczego takie małe?
Bartello
26-03-2009, 20:16
Po większe odsyłam do mojego odnośnika.
A tak wogóle, to nie lubie tego ograniczenia wielkości... chociaż żeby można było można wstawić zdjęcie w 1024x681... czy to tak dużo?
Monitory przecież mamy do 1920x1080 a przynajmiej w rozdzielczości 1280x1024 co w zupełności wystarcza aby rozdzielczość zdjęcia jaką podałem była łatwo wyświetlana... bez zbędnych przesuwań...
może jakis pucz zrobimy? :)
ktoś jest za?
borregaard
28-03-2009, 07:31
Po większe odsyłam do mojego odnośnika.
A tak wogóle, to nie lubie tego ograniczenia wielkości... chociaż żeby można było można wstawić zdjęcie w 1024x681... czy to tak dużo?
Monitory przecież mamy do 1920x1080 a przynajmiej w rozdzielczości 1280x1024 co w zupełności wystarcza aby rozdzielczość zdjęcia jaką podałem była łatwo wyświetlana... bez zbędnych przesuwań...
może jakis pucz zrobimy? :)
ktoś jest za?
Ja....:mrgreen:
fotograf62
28-03-2009, 07:44
Ja też jestem za.
Bartello
28-03-2009, 23:51
To jest już nas trzech :D
teraz trzeba zacząć listę robić z podpisami i słać do moderatorów o zmianę w regulaminie :)
Trójeczka :)
(piszę o zdjęciu, ale 1 też pomysłowa. Może kwadracik bez prawej strony?)