Zobacz pełną wersję : [ Portret ] tylko mnie nie pytaj...
...jak było w szkole
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/03/3368015586_3936cae8a1_o-1.jpg
źródło (http://farm4.static.flickr.com/3564/3368015586_3936cae8a1_o.jpg)
Nie fajne. Bardzo dobre! Aż mnie podkusiło, do przejrzenia innych Twoich prac, bo jakoś je przeoczyłem. Brawo!
Super! Zwłaszcza z tytułem i dokończeniem :D
świetnie.. doskonale zagrał.. pzd
Swietne zdjecie. Gratuluje!
Jako belfer czuje się dotknięty tendencyjnie upublicznioną pracą pt. "tylko mnie nie pytaj".
Podstawowym zadaniem oświaty jest nagromadzenie w dziecku sytuacji stresowych, nauka działania na zasadzie bodziec - reakcja oraz totalne oduczenie samodzielnego myślenia.
Biorąc powyższe pod uwagę, stwierdzam iż przedstawiony wizerunek młodego człowieka podważa parytety moich starań ;)
-------------------------
Fajna fota!
Jako belfer czuje się dotknięty tendencyjnie upublicznioną pracą pt. "tylko mnie nie pytaj".
Podstawowym zadaniem oświaty jest nagromadzenie w dziecku sytuacji stresowych, nauka działania na zasadzie bodziec - reakcja oraz totalne oduczenie samodzielnego myślenia.
Biorąc powyższe pod uwagę, stwierdzam iż przedstawiony wizerunek młodego człowieka podważa parytety moich starań ;)
Fajna fota!
obyś własne dzieci uczył.. :D:D
moonrage
19-03-2009, 22:03
hahaha dobre dobre :D ładne zdjątko
bardzo fajowe swiatlo. gratulacje
sękju werimacz w imieniu własnym i modela
amirez, bardzo mi się podoba twoja definicja podstawowego zadania oświaty :D
ładnie gra tytuł i fota :)
dobre, ..... niekonwencjonalne
Motorniczy
20-03-2009, 07:27
Bardzo dobre :)
Pozostaje się tylko podpisać. Świetne kompozycyjnie, świetne "konwersyjnie". Dobra fota :)
skulinski
20-03-2009, 14:30
super!
Fredflinstone
20-03-2009, 14:36
Fajna fota!
to tylko potwierdza moje zdanie, że nauczyciel to nie zawód tylko diagnoza ;)
zdjęcie świetne
świetne
nic dodać nic ująć :)
autograf
23-03-2009, 01:59
Kapitalne!
Bardzo mi się podoba! Brawa dla Autorki!