Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ścieżka w kierunku mgły
Taka fotka ze spaceru nad Jeziorem Żywieckim. Trochę bałaganu jak zwykle... ;-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img27.imageshack.us/my.php?image=dsc62990001jpg.jpg)
nieźle skomponowany kadr i naturalne kolory
Ooo, bardzo przyjemna sprawa. Może trawka ma taki nieco dziwnawy kolor ale właśnie mi się to podoba. Dobra perspektywa. Elegancka powierzchnia wody. Jedyna rzecz choć mogę się mylić, że leci w lewo :) .
Ooo, bardzo przyjemna sprawa. Może trawka ma taki nieco dziwnawy kolor ale właśnie mi się to podoba. Dobra perspektywa. Elegancka powierzchnia wody. Jedyna rzecz choć mogę się mylić, że leci w lewo :) .
To chyba poszło w kierunku menisku wypukłego ale chyba za sprawą ukształtowania linii brzegowej. Też nad tym myślałem i co rusz przechylałem w prawo lub w lewo. A kolory...? To mój taki eksperyment, po traumie związanej z moim ostatnim "zielonym" zdjęciem... ;-)
kolorki sa super takie normalne a nie pojechane
borregaard
17-03-2009, 23:02
W porządku zdjęcie...:-D
wojtek6308
17-03-2009, 23:08
Trudno wyczuć na którą stronę leci, dlatego wydaje się być wporządku :) ... a kolorki
zbliżone do natury o tej porze roku :) mnie się podoba.
Marek-frotka
17-03-2009, 23:22
Bardzo fajne zdjęcie. Naturalne kolorki - bardzo lubię taki klimat.
Pozdrawiam
Marek
Zawsze wiedziałem, ze fotografia krajobrazu to w zasadzie pestka. Wychodzisz na spacer, pstrykasz od niechcenia kompletne byle co, w kompletnie byle jakich warunkach. Podajesz po byle jakiej obróbce...i same ochy i achy...
malasana
18-03-2009, 00:07
Ja jestem na nie, kadr jest jakis taki nijaki. Pokazywales o wiele, wiele lepsze i takim zdjeciem nas nie zadowolisz;)
Zawsze wiedziałem, ze fotografia krajobrazu to w zasadzie pestka. Wychodzisz na spacer, pstrykasz od niechcenia kompletne byle co, w kompletnie byle jakich warunkach. Podajesz po byle jakiej obróbce...i same ochy i achy...
Też jestem wstrząśnięty... :-D
Dzięki Wszystkim za wspólny spacer :-)
Trochę bałaganu jak zwykle... ;-)
I wlasnie ten balagan do mnie nie trafia. Nawet nie zrobiles 2 krokow do przodu zeny ten kamien w wodzie w PD wyeliminowac...
Nie jest źle... mi się podoba, ale nie porywa ;)