Zobacz pełną wersję : [ Sport ] [PLK] Anwil Włocławek - Polpharma Starogard Gdański
adamturek
16-03-2009, 22:04
Witam serdecznie.
Oto kilka zdjątek z sobotniego meczu. Z braku czasu troszkę późno ;). Mało żarówek zapalili niestety :( , ISO 1600 i 1/320 i wyniki widać poniżej.
No to lecim
EDIT - niestety brak zdjęć, linki wygasły, są białe prostokąty. Usunąłem, bo te białe prostokąty się pokazują na pasku ze zdjęciami losowymi. Pracujemy nad rozwiązaniem by się tam takie miniatury nie pokazywały wcale.
Jeśli macie te zdjęcia to proszę napisać do mnie, wspólnie je damy rade podmienić :smile:
Autorów zdjęć zapraszam do umieszczania fotografii na naszym hostingu.
marudzisz - iso1600 aż - hahahaha - a co inni mają powiedzieć ????
zdjęcia 3 i 9 - OK - reszta - słabsza - nie widać zawodników - musisz nam ich pokazać - jak mam poznać ze np. na 6 to Koszarek??? - wiem ze gra z 15
sorry że się wymądrzam ....
czy tańczą panny co "faka" pokazały Hyżemu???
projacek
16-03-2009, 23:58
Adam widzę, że ten mecz ci nie wyszedł, kilka zdjęć nie ostrych. Mnie przekonuje jedynie 2-ka. Chociaż nie traktuj moich słów na serio bo ostatnio usłyszałem, że totalnie nie mam pojęcia o zdjęciach sportowych.
Bartek - NinoVeron
17-03-2009, 02:58
9 i 11 i to niestety wszystko co mi sie podoba
adamturek
17-03-2009, 10:28
czy tańczą panny co "faka" pokazały Hyżemu???
Tak, to był ich pierwszy mecz po tamtym wydarzeniu. Dlaczego wróciły ? Tego nie wiem.
marudzisz - iso1600 aż - hahahaha - a co inni mają powiedzieć ????
Nie marudzę, bo wiem na co tą hale stać. Poprostu sobie w kulki lecą.
Adam widzę, że ten mecz ci nie wyszedł, kilka zdjęć nie ostrych. Mnie przekonuje jedynie 2-ka.
No jakoś tak wyszło, że nie wyszło :). Dużo niestety fajnych zdjęć musiałem pościć do kosza bo: seria nie trafiła odpowiednio w moment lub focus nie zdążył załapać. Zastanawiam się nad przejściem w JPG na Anwilu. Pozwoli mi to na lekkie zwiększenie klatek/s w serii. A focus, no cóż D80-tka szybkim się nie chwali :).
Chociaż nie traktuj moich słów na serio bo ostatnio usłyszałem, że totalnie nie mam pojęcia o zdjęciach sportowych.
Pewnie jeszcze nie raz to usłyszysz w swoim życiu. Nie łam się. To tylko ludzka opinia.
kieplinek
17-03-2009, 12:15
No po tych zamieszczonych to stwierdzę że nie wyszedł ci ten mecz...
Tak, to był ich pierwszy mecz po tamtym wydarzeniu. Dlaczego wróciły ? Tego nie wiem.
zwyczajnie skończyło się zawieszenie...
Mało żarówek zapalili niestety , ISO 1600 i 1/320 i wyniki widać poniżej.
Nie marudzę, bo wiem na co tą hale stać. Poprostu sobie w kulki lecą.
no bez przesady... nie było źle,nie było ciemno... trochę zielono, ale zawsze tak jest...a światła były telewizyjne czyli takie jak na większości spotkań w tym sezonie.
adamturek
17-03-2009, 19:18
no bez przesady... nie było źle,nie było ciemno... trochę zielono, ale zawsze tak jest...a światła były telewizyjne czyli takie jak na większości spotkań w tym sezonie.
No ostatnio na Turowie miałem 1/500 i ISO 1000, a teraz jak pisałem na początku 1/320 i ISO 1600. Z tego co pamiętam to sam mówiłeś na meczu z Turowem, że było super światło. Wywnioskowałem, że jak chcą to mogą, ale kogo obchodzi kilku robiących zdjęcia ;(.
kieplinek
17-03-2009, 21:36
No ostatnio na Turowie miałem 1/500 i ISO 1000, a teraz jak pisałem na początku 1/320 i ISO 1600. Z tego co pamiętam to sam mówiłeś na meczu z Turowem, że było super światło. Wywnioskowałem, że jak chcą to mogą, ale kogo obchodzi kilku robiących zdjęcia ;(.
źle mnie zrozumiałeś... znaczy się na Prokomie było mega mocne światło bo nadawali w HD... a na reszcie meczy jest światło telewizyjne ( co daje i tak jedno z najlepszych oświetleń w halach w naszym kraju...)
plus tak matematycznie to mi wychodzi ze na iso 1600 to 1/500 spokojnie powinna przejść.. ja mam właśnie 1/500 przy iso 1600...
pozdrawiam
farciarze i jeszcze narzekacie .... eh ......
kieplinek - byleś w Kwidzynie wiec wiesz jak może być - choć ciemniej maja w Inowrocławiu ... ale ładniejszy większy obiekt
kieplinek
17-03-2009, 23:26
farciarze i jeszcze narzekacie .... eh ......
kto narzeka ten narzeka - ja tam doceniam ;)
kieplinek - byleś w Kwidzynie wiec wiesz jak może być - choć ciemniej maja w Inowrocławiu ... ale ładniejszy większy obiekt[/QUOTE]
po pierwsze u was nie jest źle...
źle to jest w Warszawie, Zgorzelcu, Wałbrzychu, Jarosławiu, Słupsku i klku innych miejscach gdzie miałem przyjemność pracować.
a w inie ani ładna ani większa... ani w ogóle ciekawa...