Zobacz pełną wersję : Nik pluginy za Free ;)
Nie wiem czy komuś się przydadzą te śmieszne pluginki - no ale jakby ktoś chciał to można je sobie za darmo zassać stąd - https://www.niksoftware.com/shop/cont_index.php?.
Pluginy są free (trzeba się zarejestrować ) i całkowicie legalnie.
Pozdrawiam
ps. Mała poprawka - nowy link (przepraszam)- https://www.niksoftware.com/shop/cont_index.php?action=americanphoto&utm_campaign=americanphoto&utm_source=Mar_06&utm_medium=promo&utm_content=dBTNfree
Moze podac wiecej szczegolow, zanim sie czlowiek zarejestruje ?
Moze podac wiecej szczegolow, zanim sie czlowiek zarejestruje ?
3 filtry, które każdy początkujący z całkowitym spokojem zrobi najprostszymi narzędziami w jakieś 12 sekund. Nie mam bladego pojęcia, kto i po co to ściąga/sprawdza, kupuje - skoro są tak śmiesznie proste do osiągnięcia nawet w darmowych programach...
Ta strona, która jest w linku pokazuje, co robi filtr i nie wymaga rejestracji...
3 filtry, które każdy początkujący z całkowitym spokojem zrobi najprostszymi narzędziami w jakieś 12 sekund. Nie mam bladego pojęcia, kto i po co to ściąga/sprawdza, kupuje - skoro są tak śmiesznie proste do osiągnięcia nawet w darmowych programach...
Ta strona, która jest w linku pokazuje, co robi filtr i nie wymaga rejestracji...
@Bombel - lubię Cię za cięty jęzor :) , ale jakbyś przeczytał ZE ZROZUMIENIEM pierwsze zdanie w pierwszym poście a mianowicie cyt. "Nie wiem czy komuś się przydadzą te śmieszne pluginki " - to może zaoszczędziłbyś sobie pisania:mrgreen: . Fakt, są one banalne i wstawione tu raczej jako ciekawostka - bo przecież to jest forum nikona, zapomniałem tylko że wszyscy przeglądający to forum to profesjonaliści, zmagający się na codzień ze swoimi jak najbardziej legalnymi wersjami PS-a, ale niech Ci bedzie nie zamieszczę tu już żadnego odnośnika do żadnego filtra :mrgreen:, no chyba że znajdą się tacy, którzy maja odmienne zdanie od Twojego.
Ufff,tyle tekstu , aż się spociłem.
Pozdrawiam Cię również bombelkowo
Ps.Zaczynam powoli rozumieć decyzję SAILORA.:mrgreen:
Pierwszy text przeczytałem ze zrozumieniem - natomiast nie posiadam się ze zdziwienia, że napisałeś ten drugi... Zupełnie nie rozumiem po co...
Ani na Ciebie nie napadłem w najmniejszym bodaj stopniu, ani nie podważałem tego co mówisz, nie wyśmiałem tego co piszesz, ani nie powiedziałem nic, co mogłoby Cię urazić. Kompletnie nie rozumiem twoich uwag, że mógłbym czytać lepiej, więcej rozumieć, czy podobnych... :|
Wygłosiłem myśl, że te pluginy uważam za nieprzydatne, przypuściłem, że każdy spokojnie da sobie radę bez nich jeśli tylko zechce i wyraziłem zdziwienie, że ktokolwiek to ściąga.
To Cię uraża? Jesteś ich autorem, czy może ktoś z rodziny? Twoja narzeczona u nich pracuje? I co ma do tego Sailor? On te filtry stworzył? On też się na mniie obraził teraz?
Jak boga kocham, nie rozumiem. Mówcie co chcecie, nie rozumiem...
"................................"
Ps.Zaczynam powoli rozumieć decyzję SAILORA.:mrgreen:
Wyluzuj sie czlowieku i nie zaczynaj wojny zaczepno-obronnej :)
A swoja droga ciesz sie,ze jest tu taki ktos jak Bombel :cool:
pozdro
Wyluzuj sie czlowieku i nie zaczynaj wojny zaczepno-obronnej :)
A swoja droga ciesz sie,ze jest tu taki ktos jak Bombel :cool:
pozdro
Adwokat, rzecznik prasowy, a może.......?:mrgreen:, no to po co włączasz się w naszą polemikę z Bomblem :).
Ja dałem tylko link do rzeczy, którą być może ktoś chciałby sobie ściągnąć - przymusu nie ma. Bombel to wyśmiał, nie wiem dlaczego, więc odpisałem. W swojej odpowiedzi Bombel stwierdził że nie zamierzał nikogo urazić(co zresztą tak odebrałem), i ja to przyjąłem do wiadomości. A tu nagle ktoś się wciska, każe mi wyluzować i mówi coś o jakiś wojnach. Chcesz to sciągnij sobie pluginki ,a nie to pooglądaj sobie zdjęcia - myślę że z Bomlem potrafimy się dogadać
Może niepotrzebnie w swoim post scriptum, ująłem pewien skrót myślowy, ale nie sądzę by obligował Cię on do takiego tekstu "człowieku". Co do owego skrótu to nie będę go może rozwijał, bo pewnie zaczęła by się "wojna", powiem tylko że bardzo sobie ceniłem prace Sailora, i nijak nie mogłem zrozumieć tej nagonki na niego, zwłaszcza że na tym forum jest masa prac powiedzmy co najmniej "przeciętnych", wypadających blado przy jego twórczości, a przy których jest gros peanów na cześć jego autorów. Na ale .....
Więc tak na podsumowanie - LINK DO PLUGINÓW JEST CIEKAWOSTKĄ - NIE SĄ TO FILTRY EKSTRAKLASA, NIE POTRZEBA ICH ŚCIĄGAĆ JEŚLI SIĘ NIE MA OCHOTY, A JEŻELI JUŻ SZANOWNY FORUMOWICZU SCIĄGNIESZ JE NA SWÓJ DYSK I NIE BĘDĄ CI SIĘ ONE PODOBAŁY, BĄDŹ TAK ŁASKAW I NIE KLNIJ NA MNIE ŻE ZABRAŁEM TWÓJ CENNY CZAS. DODAM JESZCZE ŻE SĄ TO FILTRY "NIK", I SĄ PROMOCYJNIE DO POBRANIA ZA FREE.nORMALNIE W PAKIECIE Color Efex Pro 3.0 KOSZTUJĄ 100 EURO .:)
Mam nadzieję że teraz wyraziłem się jasno.
Wszystkich obrażonych jak i tych potencjalnie obrażonych niezmiernie przepraszam.
Ps Bombel ja na serio lubię Twój cięty jęzor.:)