Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Fakty
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://tworekfotograficy.com/forum/widok/p2.jpg)
karol1302
11-03-2009, 08:42
rewelacja pomysł i wykonanie - teraz widzę, że zdecydowanie bardziej podoba mi się kiedy prezenterka prowadzi wiadomości siedząc niż stojąc ;-) może troszke sie czepiam, ale długopis w ręce jakoś nie pasuje mi do wizji prezenterki wiadomości, która raczej czytać niż pisać powinna.
pozdrawiam
drugie swietne, w pierwszym jak dla mnie malo profesjonalna mina :)
Jak dla mnie to dobrze pomyślany i złożony dyptyk, świetna GO i tak samo świetna konwersja. Jednym słowem - bardzo interesująca praca.
...długopis w ręce jakoś nie pasuje mi do wizji prezenterki wiadomości
Ale to jest prezenterka faktów ;)
Sebastiann
11-03-2009, 10:14
Dobre.
Witam
Swietne
POzdrawiam,
Pawel
myfriend
11-03-2009, 11:52
Ciekawe fotki, fajny pomysl...jedyne co mi przeszkadza, to choc minimalnie nie zakryte udo tej pani i przez to wydaje sie, ze siedzi w samych rajstopach:D
Ciekawa praca i dobry pomysl.Powinieneś bardziej zadbac o szczegóły.Chodzi mi dokładnie o tło,które mi zupełnie nie podchodzi.Na dwójce w kadr wchodzi niepotrzebny element jakiegos mebla.Ale ogółnie praca jest ok.
Pierwsze strasznie sztucznie wyszło - zwłaszcza przez sposób trzymania długopisu. Za to drugie miodzio ;)
drugie nie istnieje bez pierwszego
Na dwójce w kadr wchodzi niepotrzebny element jakiegos mebla
Nie wiem czy dobrze odczytuję intencje autora, ale to drugie zdjęcie to ma być właśnie takie "zakulisowe" i odsłaniać elementy, których normalnie nie widać.
karol1302
11-03-2009, 14:40
Ciekawa praca i dobry pomysl.Powinieneś bardziej zadbac o szczegóły.Chodzi mi dokładnie o tło,które mi zupełnie nie podchodzi.Na dwójce w kadr wchodzi niepotrzebny element jakiegos mebla.Ale ogółnie praca jest ok.
czasem potrzeba trochę luzu i elastyczności ;-)
Jakby jeszcze na tle zamiast kwiato-ciapków widniały jakieś monitory, to wrażenie byłoby jeszcze silniejsze moim zdaniem. Chałupniczość na prawym zdjęciu możnaby nawet spotęgować idąc jeszcze dalej w opary absurdu, z jakimiś miednicami, starym imbrykiem itp.
Ha! Jeszcze lepsze mi przyszło do głowy właśnie..... no przecież te buty nie pasują zupełnie! Powinny być domowe bambosze z futerkiem!
Ogólnie ok, podstawowe uwagi podobnie jak przedpiszcy.
kolego 1979, podoba mi się w jakim obecnie miejscu się znajdujesz i widać, że dalej idziesz w dobrym kierunku.
(wersja skrócona: "podoba mi się") :)
karol1302
17-03-2009, 08:56
Bardzo fajny tryptyk.
albo Ty coś widzisz, albo ja tego nie widzę:mrgreen:
Mnie się bardzo podobają.
Bardzo fajny tryptyk.
ROTFL. No wiesz, ten blat tak dzieli to zdjęcie...... Można się pomylić.
Dobre!
shadowArt
18-03-2009, 16:19
ROTFL. No wiesz, ten blat tak dzieli to zdjęcie...... Można się pomylić.
Przynajmniej blat jest czysty :P
prawe zdjęcie jest dużo ładniejsze :)
W pierwszym widzę potencjał na fajny portret, ale tutaj go nie ma. Całą otoczkę pod tytułem "fakty" bym porzucił, bo wg mnie pomysł słaby. Na drugim nogi nie wyglądają zbyt estetycznie.
Ja coś widzę i Ty czegoś nie widzisz.
drugie nie istnieje bez pierwszego
Też mam takie odczucie:)