Zobacz pełną wersję : [ Portret ] izka z pracy
szybki portret na "nasza klasę" koleżanki z pracy, światło zastane, może być czy sie nie wygłupiać ?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.arturjanczak.com/portraits/izapraca.jpg)
na naszą-klasę może być. Kolezanki z pewnoscia kompleksów sie nie nabawią...
na NK oczywiście Tak. do pokazania w dziale "portrety" zdecydowanie Nie.
mam nadzieję, że z lechupe rozwialiśmy twoje wątpliwości :)
szybki portret na "nasza klasę"...
To żeś sobie wysoko poprzeczkę ustawił ;)
To żeś sobie wysoko poprzeczkę ustawił ;)
mam tą świadomość :) :)
Jager na nk jak najbardziej, lekko bym tylko wygladzil twarz bo przy tym swietle troszke jest porowata
domelmel
09-03-2009, 14:35
i tak bedzie lepsze niz 99,9 % zdjec tam zamieszczonych :)
nonnatus
09-03-2009, 15:48
osoba portretowana zasluguje na lepsze zdjęcie.
to jest bardzo słabe.
velaskez
09-03-2009, 16:42
Szczerze? Nie. Nawet na nk dałbym lepsiejsze:)
Kwiatek111
09-03-2009, 17:17
nie nie nie
karol1302
10-03-2009, 09:07
trochę mnie zastanawia po co zamieszcza się zdjęcia takie jak te na forum, tym bardziej z takim opisem - i jak bym nie kombinował wychodzi mi na jedno. Uważam, że co najmniej dziwnym zachowaniem jest wystawianie tutaj zdjęć, których poziom sam autor (co tu dużo gadać również świadom jego wad,) stara się usprawiedliwić podpisem w stylu "na naszą-klasę".
trochę mnie zastanawia po co zamieszcza się zdjęcia takie jak te na forum, tym bardziej z takim opisem - i jak bym nie kombinował wychodzi mi na jedno. Uważam, że co najmniej dziwnym zachowaniem jest wystawianie tutaj zdjęć, których poziom sam autor (co tu dużo gadać również świadom jego wad,) stara się usprawiedliwić podpisem w stylu "na naszą-klasę".
Zgadzam się. Jeżeli sam autor uważa, że zdjęcie jest kiepskie (i pisze: "na szybko robiłem", albo "nie chciało mi się już usuwać tych paprochw" itp...) to po co poddawać krytyce kiepskie zdjęcie, skoro wiadomo, że nie jest dobre.
Tu powinny być już bardziej dopracowane fotki. Może warto stworzyć dział "Szkice" lub "Eksperymenty" i tam by się wrzucało tzw. "zdjęcia-zamysły"...
Ale to zdjęcie na NK wystarczy (w porównaniu z większością tam zastanych to będzie jednym z lepszych ;) )
pani ma miłe spojrzenie, można ja chyba korzystniej pokazać
przyjmuję słowa krytyki, na szczęście miałem wystawionych kilka dobrych zdjęć na tym forum i tym się pocieszam :))), człowiek uczy sie całe życie, raz jest lepiej raz jest gorzej, tym razem wyszło gorzej :).
pozdrawiam i dziękuję za komentarze.
przyjmuję słowa krytyki, na szczęście miałem wystawionych kilka dobrych zdjęć na tym forum i tym się pocieszam :))), człowiek uczy sie całe życie, raz jest lepiej raz jest gorzej, tym razem wyszło gorzej :).
pozdrawiam i dziękuję za komentarze.
Podoba mi się, że kolega nie obraża się, nie wdaje w dyskusję, nie próbuje się tłumaczyć, tylko przyjmuje słowa krytyki i jest zadowolony z tego, że koleżeństwo wyraziło swoją opinię (budującą mam nadzieję).