Zobacz pełną wersję : Chrystler 300C
Kuzyn poprosił mnie o zrobienie mu jego ślubnej zabawki. Wstawił dopiero co nowy grill typu pantheon. Teraz wygląda już jako żywo sprowadzony zza wody :) Asystentem był on sam, nacisnął za spust i był prawie pogryziony przez mojego psa...
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/03/3251779666_f63b453fa8_o-1.jpg
źródło (http://farm4.static.flickr.com/3381/3251779666_f63b453fa8_o.jpg)
po pierwsze Chrysler a nie Chrystler ;-) a po drugie wrzuć jeszcze jakieś zdjęcia. Na tym jak dla mnie szału nie ma - albo refleks, albo jakiś pypeć wlazł Ci koło reflektora po prawej stronie.
za dużo dołu moim zdaniem i prawej strony. Ale ma mega fele :)
temu całemu blingowi przeszkadza ta zwykła kostka jak na parkingu pod marketem, autko za to ekstra
jeszcze go w Radomiu nie widziałem...fajne ja bym tablice wymazał
no i dawaj więcej fotek :)
Ten model to jeden z samochodów, które bardziej mi się podobają - dlatego tego zdjęcia nie odbieram jako dobrego. Widziałem o wiele lepsze tego modelu, lepiej ilustrujące jak to auto naprawdę wygląda.
Nie wiem, czy to przez oświetlenie, czy bruk, czy może przez ten lansiarski grill, ale całość wygląda mi trochę fajansiarsko. Brakuje tylko kierowcy z grubym łańcuchem na szyi - a przecież to auto ma inny charakter.
Masz może jakieś inne ujęcia?
Sowulus12
13-03-2009, 15:13
Ten model to jeden z samochodów, które bardziej mi się podobają - dlatego tego zdjęcia nie odbieram jako dobrego. Widziałem o wiele lepsze tego modelu, lepiej ilustrujące jak to auto naprawdę wygląda.
Nie wiem, czy to przez oświetlenie, czy bruk, czy może przez ten lansiarski grill, ale całość wygląda mi trochę fajansiarsko. Brakuje tylko kierowcy z grubym łańcuchem na szyi - a przecież to auto ma inny charakter.
Masz może jakieś inne ujęcia?
Mnie się to auto też podobało i nawet zastanwaiłem się nad zakupem - niestety czar prysł jak wsiadłem do środka, morze plastiku jakością prównywalne z wytłoczką z pudełka czekoladek, do tego małe wnętrze przy takich rozmiarach auta nie można zaliczyć na plust konstruktorom. Zawieszenie najlepiej spisuje się na prostej autostradzie, kiedy ruszymy kierownicą zaczyna się walka o życie - tarcze hamulcowe przy aucie o takiej wadze nie są większe niż te w focusie 1.6...i tak dalej, aha i stosunek spalania do osiągów jak w ciężarówce ;) Amerykańska myśl motoryzacyjna jest daleko z tyłu za Europejską i Japońska, daleko.
Zdjęcie mi się podoba, może trochę za dużo dołu.
DarekD80
20-06-2009, 19:12
Chyba przepalone z tyłu / albo silne odbicia ? Zdjęcie fajne, ten pomysł z gwiazdkami widziałem w DS (Zdjęcie S2000).
Jeździłem 300C - bardzo fajne autko.