Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Z Patrycją na Żeraniu... z głową*
swiatło nie dopisało..
Patrycja jak najbardziej
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://kamash.malnet.pl/photoblog/zdjecia/SmLarge/_DSC9443.jpg)
Marek Urbanowski
21-08-2006, 17:26
Ciekawy kadr (ucięta głowa mnie nie razi,ale pewnie znajdą się głosy na nie).ja jestem na tak:) ładna modelka... :)
a mi się podoba to zdjęcie :) fajnie, bo góra ostra a dół nie. przyjemne, choć ładniej by było jakby Patrycja miała mini :)
ładne :)
tnij jak chcesz to Ty tworzysz to zdjecie nie ja ani nikt inny ; )
co do zdjecia to cholernie mi sie podoba kompozycja kolorystyczna
oraz GO no i (mrrrr) modelka
ale zdjecie jest ot zwykle i dobre
szczegolnie pozdrawiam
jak nin nin wspomnial, zdjecie jest dobre, fajna kolorystyka, ale jak dla mnie ciutek z amocno przycieta gora... ale i tak mi sie bardzo podoba :)
Ja rowniez jak najbardziej na tak, podoba sie
Ja bym jeszcze jakies obejrzał :)
Ja bym jeszcze jakies obejrzał :)
właśnie! ja też :) może masz jakieś inne z Patrycją?
a skąd Wy bierzecie takie modelki???
spróboje coś zrobić z tą górą.. zrobiliśmy ponad 370 zdjęc.. niestety z braku światła ilość w jakość nie idzie.. obiecuje wrzucić jeszcze kilka..
mkwiek, tez przyłacze sie do pytania gdzie takie modelki sa ????
Bo jak na razie modelki Kamash'a, - rewelacja :)
moge pomarudzic? :) foto bardzo fajne .. podoba mi sie i ciecie i swiatlo i modelka .. jakby byla cala glowa zbyt zaznaczalo by sie przerysowanie sylwetki. na jedyny minus to to ze to strasznie oklepany ckmowy kadr jest .. - laska lekko z gory mala GO i szeroki kat ... ale podoba sie ..bo niby czemu mialoby sie nie podobac ..
Mi sie podoba. Swietnie obrobione zdjecie!
Cóż... Świetne cięcie głowy. Fajna perspektywa i kolorystyka. Może troszkę za dużo światła w dekolcie.
Podoba mi się.
sailor, słuszna uwaga.. ckmowy profil.. zawsze miałem słabość do tego periodyka ;)
oryginalny kadr jest z całą głową ale tak jak mówisz za bardzo przerysowany..
Lolas, czekam na Twoją wersje ;)
dziekuje za komentarze..
pozdrawiam
ckmowy profil.. zawsze miałem słabość do tego periodyka Wink
oryginalny kadr jest z całą głową ale tak jak mówisz za bardzo przerysowany..
i wlasnie dlatego jest dobra tak jak jest :D
ja tam sie nie znam, ale na mnie to zdjecie dziala, nic mi nie przeszkadza, dla mnie bardzo dobra fora i modelka slodka...
zajebiste zdjęcie
moze faktycznie byłoby nie ciaąc głowy ale pozatym fajnie obrobione w PS
Doskonała poza, świetnie podkreślająca wszystkie atuty modelki. Bardzo podoba mi się kompozycja: najmocniejszy akcent w mocnym punkcie! Uchwyciłeś kwintesencję kobiecości. I to w b. przyjemnej kolorystyce.
To ja pomarudkuje, mimo iz zdjecie mi sie podoba. Nie podobaja mi sie dwie rzeczy kompozycyjnie. Oto bowiem kadr centralny, ktory mozna byloby wybaczyc gdyby nie bylo innej mozliwosci. W tym przypadku wystarczylo jednak przesunac siebie badz modelke i kadr nie bylby centralny, a z glowy nie wyrasatalby slup. Reasumujac. Zdjecie bardzo dobre, mogloby byc jeszcze lepsze.
Aaaa i jeszcze jedno, co mnie niebywale uderzyło - nie masz czasem gronostaja? Toż to jest istna Cecylia Gallerani!!! :lol:
admin, Piotrze jak najbardziej tak.. boli mnie ten kadr.. jak zresztą większość kadrów z tej sesji.. za bardzo skupiłem sie na walce z brakiem światła.. mam tego świadomość
Czornyj, ;) Cecylia opatrzyła mi się okrutnie.. te domowe "obrazki" z kuchni podprogowo przenosze na poźniejsze kadry.. ;)
Co do wczesniejszego pytania.. dziewczyny znajdujemy na ulicy, ewentualnie gdzieś w internecie.. zazwyczaj nie ma wiekszego problemu z nakłonieniem na sesje, dobrze jest pokazac kilka zdjęc z portfolio..
Łaaa, moja uwaga od razu skupiła się na dwóch dużych i pięknych ... oczach ;)
Modelka rzeczywiście śliczna, ale nie o tym miałem bo nie to jest naj ważniejsze.
Światło też przecież nie jest takie strasznie złe.
Naj ważniejsze jest to, że zdjęcie się podoba. I na tym to wszystko polega.
to jeszcze tylko dla zwolenników całej głowy
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://kamash.malnet.pl/photoblog/zdjecia/SmLarge/_DSC9444.jpg)
ja bym sie chyba nie skupil ;)
Ja chyba też........to wcięcie w talii....... :lol: :lol: :lol:
ładna fota i dziewczyna.
jakos jednak pierwsze lepsze :D