Zobacz pełną wersję : Giottos...psia mać
cypherdid
05-03-2009, 12:16
Z racji tego że nie ma w naszym kochanym kraju oficjalnego dystrybutora produktów Giottos - to mam problem. Używa ktoś serii MTL Giottosa? Jest to jedyna seria statywów wyższej klasy, których nie widziałem...w sumie pojawiły się chyba niedawno...Na alledrogo jakiś wisi i innego nigdzie nie znalazłem. Mam taki fetysz że zmieniam co jakiś czas statywy...i się nad zastanawiam nad tą serią.
Może ktoś się podzieli zdaniem na ich temat i może zapoda linka namiar gdzie kupić w PL.
Jeśli co jakiś czas zmieniasz statyw (fetyszem nawet to nazywasz), to może kup go w ciemno - będziesz miał dodatkową frajdę i dreszczyk emocji, a przecież i tak za jakiś czas go sprzedasz :D
Przy okazji forumowicze skorzystają, gdy opiszesz swoje wrażenia :)
Z racji tego że nie ma w naszym kochanym kraju oficjalnego dystrybutora produktów Giottos - to mam problem. Używa ktoś serii MTL Giottosa? Jest to jedyna seria statywów wyższej klasy, których nie widziałem...w sumie pojawiły się chyba niedawno...Na alledrogo jakiś wisi i innego nigdzie nie znalazłem. Mam taki fetysz że zmieniam co jakiś czas statywy...i się nad zastanawiam nad tą serią.
Może ktoś się podzieli zdaniem na ich temat i może zapoda linka namiar gdzie kupić w PL.W Foto-net mają statywy Giottos serii MTL.
cypherdid
06-03-2009, 08:58
W Foto-net mają statywy Giottos serii MTL.
Mają jeden na stanie - więc nie porównam...Może się przejadę jak będę w 3city...
Myślałem że ktoś ma MTLa to mi coś podpowie :P Może faktycznie kupię w ciemno...
Najwyżej pod SB będę używał...
a moze rozwiniesz fetysz na stojaki oswietleniowe do sb?
nawet nie wiesz co tracisz ;)