Zobacz pełną wersję : Kurs fotografii "kościelnej" w Legnicy
Witam. Nie wiem, czy było, ale ja dowiedziałem się dzisiaj, więc puszczam w eter.
21 marca w Legnicy odbędzie się takowe przeszkolenie, cena 100PLN. Jeśli są zainteresowani, to jutro podam namiary telefoniczne.
Jestem zainteresowany....znasz jakieś szczegóły? Co jest potrzebne?
Potrzebna jest w.w. ''stówka'' i zgłoszenie się, najlepiej pod numerem: 0767244111 lub 0767244152. Do zobaczenia na kursie.
Kurs minął dość szybko, na papier czekamy 3 tygodnie.
Witam!
Czy jest przewidziany następny? bo ten przegapiłem.
a może ktoś wie gdzieś o takim w okolicy (Dolnyśląsk).
kurs trwa niezwykle szybko, dają dobra kawę, herbatę i ciasta. Płacisz 100zł, po 3 tyg przychodzi listem certyfikat i upowaznienie :D
We Wrocławiu to samo kosztuje 2-3 razy drożej i trwa kilka razy dłużej. Więc lepiej sie wybrać do Legnicy. Spora część GKJ tak zrobiła swego czasu :D :D
to ja byłem 9 czerwca w Krakowie. Zapłaciłem 120 odbyłem kurs i wczoraj pocztą przyszła legitymacja.
a gdzieś można coś przeczytać o tym kursie w Legnicy?
kurs trwa niezwykle szybko, dają dobra kawę, herbatę i ciasta. Płacisz 100zł, po 3 tyg przychodzi listem certyfikat i upowaznienie :D
A może by tak zebrać grupę i koś z Legnicy obgadał by to w kurii na miejscu aby zrobić nową edycję ?
A kawy i herbaty przy okazji można by było się napić :-) .
hmm chętnie bym się pisał na coś takiego
a może ktoś się orientuje czy w niedalekiej przyszłości takowy kurs będzie odbywał się gdzieś w Polsce centralnej? :)
dzwoniłem dzisiaj do Kurii w Legnicy. Powiedziano mi że kursy będą dopiero organizowane na drugi rok. Na pytanie czy można by było taki kurs zrobić dla zorganizowanej grupy powiedziano mi " raczej nie" :)
dzwoniłem dzisiaj do Kurii w Legnicy. Powiedziano mi że kursy będą dopiero organizowane na drugi rok. Na pytanie czy można by było taki kurs zrobić dla zorganizowanej grupy powiedziano mi " raczej nie" :)
no to poczekamy
czy ja dobrze zrozumiałem?
Czyli jak się zgłosi 30 osób i przyjdą razem to NIE ale jak te same osoby przyjdą osobno i w różnym czasie to TAK! ciekawe.
Fotografowałem ostatnio w kościele tej diecezji (Bazylika w Krzeszowie) i nie pytali o zaświadczenie (na razie).
A czy taki papierek ma ważność regionalną czy ogólnopolską
J51 -ogólnopolską
Bartek- przecież nie zgłoszą się na różne terminy, raz w roku robią kurs i nie chce się im bawić w robienie kilku...
Dzięki,trzeba pomyśleć o takim papierku,na razie nie siedzę w tym biznesie,może kiedyś, kto wie.
J51 -ogólnopolską
Bartek- przecież nie zgłoszą się na różne terminy, raz w roku robią kurs i nie chce się im bawić w robienie kilku...
Chodziło Mi o to że nie przyjdą się zapisać w tym samym czasie (terminie) (np. wszyscy o g 9.15) ;)