Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Le Thanh Binh jako dziki myśliwy.
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Zapraszam do galerii Binh (http://www.picturetrail.com/ltb1982)
Marek Urbanowski
19-08-2006, 00:31
Świetna seria..ostatnie dwa najbardziej przypadły mi do gustu (nie ujmując nic pozostałym).Chętnie bym się dał upolować tej pani :lol:
Pomysł,stylizacja,wykonanie i oczywiscie modelka na +++
fajna seria :) czy to twoja krew na tym nożu? :)
Z zapartym tchem oglądam wszystkie Twoje fotografie. I pierwszy raz, powtarzam pierwszy raz jestem na nie. Fascynujący warsztat a opowiedziana historia jakaś taka denta...
opowiedziana historia jakaś taka denta...
Kiedy Binh napisała do mnie, od razu zwróciłem uwagę, że na wszystkich Jej sesjach (http://www.picturetrail.com/ltb1982) pokazuje się Ją jak posąg. Wszędzie te typowe dla azjatyckiej urody proste włosy.. Brak mimiki.. Więc oczywiscie należało to zmienić! Chcielismy wydobyć z Binh dynamiczną część jej osobowości. W końcu oprócz urody mogła pokazać charakter, co przyszło Jej z łatwością.
Obejrzałem uważnie portfolio modelki i kumam teraz kontekst Twojej sesji.
AMILAMIJA
19-08-2006, 22:14
Faktycznie, zdecydowanie inaczej ukazana kobieta.
Najbardziej podoba mi się 5.
5tka rewelka .. co do reszty .. rozumiem pomysl .. wykonanie extra .jak zawsze .. ale jakos te emocje mnie nie przekonuja ..
no i przedostatnie dosc niesmaczne :)
Kapitan Planeta
21-08-2006, 18:02
1. 3.
Sprawia wrażenie banalnego kadru od góry.
2.
Leciutko kadr w lewo i moim zdaniem było by super.
4.
???
5. 6.
Dobre, choć ta czerwieni kompletnie nie przekonuje.
7.
Szare jakieś i jak to zdjęcia przez siatkę, takie sobie.
dobre, ale masz lepsze ;)
dodam jeszcze, ze moze raczej MI sie podobaja inne z twojego pf, no a problem z ludzmi robiacymi dobre zdjecia jest taki... ze pokazuja same dobre zdjecia.