Zobacz pełną wersję : Piaggio Avanti (LPR)
Przed startem. Wersja większa tutaj (http://www.skrzydla.org/showphoto.php?photo_id=10658)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/02/3315974947_728f688e02_o-1.jpg
źródło (http://farm4.static.flickr.com/3348/3315974947_728f688e02_o.jpg)
Widzę ze się bawiłeś PSem ... wyszło super tylko śmigła powinieneś dać z przodu skrzydła a nie z tyłu
zobacz jak hesja zrobił I sekretarza albo Rysiu ostatnio te samoloty z muzeum
tak ze do porawki :mrgreen:
Przemek Paśnik
28-02-2009, 23:00
A dlaczemu ten samolot startuje tyłem? A tak serio to fajnie, rzadko widuję ten model
Widzę ze się bawiłeś PSem ... wyszło super tylko śmigła powinieneś dać z przodu skrzydła a nie z tyłu ...
A weź opanuj te warstwy i maski w PSie ;-)
od dziecinstwa uwazalem go za bardzo piekny samolot
dzwięk silników ma bardzo charakterystyczny...
Sławek, Sławek - nikt nie ma odwagi więc wypadło na mnie:) Wieje cholernie nudą z tej foty, okaz fajny nic poza tym. Zdecydowanie wolałem Twoje foty z D200:)
no i to sa skutki debaty o airliners.net :)
w komentarzach tylko o... samolocie
a i Sl@wcio zbliza sie w kierunku idealu: samolot na srodku kadru
tylko jeszcze cos nie pozwala mu go rozciagnac od brzegu do brzegu :)
normalnie w oczach nam spotter rosnie :)
a tak na powaznie to ladnie smigla rozmyte :)
Śmigiełka w Piaggio zasuwają naprawdę szybko. Można było bez probelmu zrobić zdjęcie z śmigłami tworzącymi pełne koło na czasie ok 1/100. Poza tym podzielam zdanie Dyźka.
no i to sa skutki debaty o airliners.net :)
.....a i Sl@wcio zbliza sie w kierunku idealu: samolot na srodku kadru
tylko jeszcze cos nie pozwala mu go rozciagnac od brzegu do brzegu :)
Haaa bo widzisz , jak sie przyznałeś ze Twoje foty na airlines się nie dostały to ludziska zwęszyli szanse dla siebie ..... że choć gdzieś będą lepsi ...
potem można bedzie sie pochwalic .... hesje znasz .... foty robi zajefajne nie ..... ale na airlines się nie dostały ... za cieńkie .... a ja mam juz tam 20 fot w portfolio ..... :mrgreen:
Haaa bo widzisz , jak sie przyznałeś ze Twoje foty na airlines się nie dostały to ludziska zwęszyli szanse dla siebie ..... że choć gdzieś będą lepsi ...
potem można bedzie sie pochwalic .... hesje znasz .... foty robi zajefajne nie ..... ale na airlines się nie dostały ... za cieńkie .... a ja mam juz tam 20 fot w portfolio ..... :mrgreen:
dobre ;)
Panie MarS nieźle się uśmiałem :)
Sławek, Sławek - nikt nie ma odwagi więc wypadło na mnie:) Wieje cholernie nudą z tej foty, okaz fajny nic poza tym.
A czym ma wiać? To nie są pokazy tylko życie codzienne na lotnisku i właśnie czasem dla odmiany zdjęć z szuflad takie wrzucę. Sam nie popadam w żadną egzaltację. Kiedy byłeś ostatni raz na lotnisku? A kiedy ostatnio zrobiłeś powalająco-zachwycające zdjęcie, 6 miesięcy temu?
...Zdecydowanie wolałem Twoje foty z D200:)
... aaaa to tu Cię boli ;-)
Haaa bo widzisz , jak sie przyznałeś ze Twoje foty na airlines się nie dostały to ludziska zwęszyli szanse dla siebie ..... że choć gdzieś będą lepsi ......
Sory Mariusz... ale chrzanisz ;-) Na airliners nawet konta nie mam a na inne sporadycznie coś wrzucam i to nie od wczoraj.
Odpowiadając:
1. Kiedy byłem, hmm w piątek:) Fotek nie robiłem bo nic nie lata ostatnio, ale spokojnie nadrobię:)
2. Uwierz nie boli:) śmigam z D70s i nie narzekam:)
cos Sl@wcio po odprawie u szefa (poniedzialek?) ma dzis zly humor :)
podpowiem: łoddziel Wacpan zarty :)
fota jest poprawna i fajnie gdybys je rzucal czesciej
wszyscy wiemy jak jest i juz :)
pisze bo sie boje, zebys sie w sobie nie zamknal :D
Odpowiadając:
1. Kiedy byłem, hmm w piątek:) Fotek nie robiłem bo nic nie lata ostatnio, ale spokojnie nadrobię:)
2. Uwierz nie boli:) śmigam z D70s i nie narzekam:)
No widzisz. U mnie lata Ryanair i Norwegian (a gdzie teraz nie lata) i takich fotek mam już dość. Takie extremum jak stanie na linii podejścia czy progu pasa dla zrobienia extra fotki - odpada. Ale chętnie zobaczę Twoje z takich miejsc.
No i nie traktuję pokazanie zdjęcia na forum jako konkursu.
Pewnie, zgadzam się ze Zdunem - trochę więcej rozmycia byłoby wskazane, chyba zrobiłem też z czasem 1/160, ale różnica minimalna, te 1/100 to pewnie byłoby lepiej.
Albo zrobić zdjęcie i pokazać, albo z braku dynamiki i dramaturgii zostawić w swoim archiwum. No albo ogrzewać kotlety...
pisze bo sie boje, zebys sie w sobie nie zamknal :D
za późno!
za późno!
luuuzik plisss :) nie nerwowo :)
popatrz na zielone i już :)
maldek, przenioslem Twoj samolocik do nowego watku, zeby tu sie Slawciowi nie wbijac... on i tak juz ma porannego nerwa :)
maldek, przenioslem Twoj samolocik do nowego watku, zeby tu sie Slawciowi nie wbijac... on i tak juz ma porannego nerwa :)
OK
Exif pokazuje czas naświetlania 0,004 czyli 1/250. 1/100 była by w sam raz :) Czekam na następne fotki Piaggio, bo samolocik jest super!