Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Piekielne Wysepki
Jak Wam się widzi ?? Chciałem poprawić obróbkę ale coś mi się sypie, za duży plik :(
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
OOO! Mój "1000" post, chyba wypiję na tę okoliczność ;)
Mi się podoba, fajny klimat.
BTW - gdzie to było robione? :)
Wysepki piekielne ale panoramka za to piękna, szczególnie ta część "miasteczkowa".
borregaard
26-02-2009, 22:39
Panoramka Hvaru bardzo fajna,ale światełko deko szwankuje....
Mi się bardzo podoba światełko. Świetnie oświetliło częsc miasta. Ogółem git.
p.s: tylko nie zapij sie:)
Szeroko, chyba nawet za bardzo (sam też z tym przesadzam) ale widoczek przyjemny.
Fajna ta panorama, ładnie skomponowana. Troszkę za ciepłe jak dla mnie ale to rzecz gustu.
robroy80
27-02-2009, 02:51
fajne foto. Cieple kolorki. Rozumiem problem obrobki panoramy, sam dopiero co podkrecalem kompa bo wysiadal przy duzych fotkach.
ale jak juz uporasz sie ze sprzetem to moze by tak te niebo lekko poprawic? woda ma taki piekny kolor wiec czemu i niebo nie moze miec podobnie ladnego.
Panoramka Hvaru bardzo fajna,ale światełko deko szwankuje....
zgadza się, to Hvar ale o co chodzi z tym światłem ??
borregaard
27-02-2009, 09:19
zgadza się, to Hvar ale o co chodzi z tym światłem ??
O nic szczególnego,dałbym deko więcej tam gdzie ono jest i może deczko podostrzyłbym...
Patrząc na łodzie w porcie też wydaje mi się,że za dużo tu różu i niebieskiego,ale ja już tak mam...:-D
Światło pięknie zagrało, choć same pewnie bym go więcej wydobył.
Przeszkadza mi ucięcie zatoki na dole w środku kadru.
Też kiedyś robiłem tam panoramę jednak w dużo gorszych warunkach oświetleniowych.
Przeszkadza mi ucięcie zatoki na dole w środku kadru.
Tu się w pełni zgodzę, ale wiecie jak zacząłem z lewej to w połowie panoramy straciłe rozeznanie :mrgreen:
wojtek6308
27-02-2009, 13:24
Ponoramka ładna, ... ale światełko mogło by być lepsze.