Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Torpedowaffenplatz Hexengrund - [Nemeth]
Witam
*
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img15.imageshack.us/img15/5294/dsc3357.jpg)
*
pozdr.
Wygląda przyjemnie i trochę tajemniczo.
Polsar74
24-02-2009, 23:43
o co chodzi z tym tytułem ?
o co chodzi z tym tytułem ?
Zagadka od Mensy.
Pershing
24-02-2009, 23:53
Fotka oczywiście w Maciejowym stylu i rozpoznawalna, czyli dobrze jak zawsze. Co do tytułu to nie męcz Maciek ludzi i z Mensą nie wyjeżdżaj bo nie kazdy ma 170 IQ jak Ty, jak zaniżyłem to sorki. A przy okazji wersje BW masz?
oprócz tego ze za małe - nie mam zastrzezeń :-D
Polsar 74 - http://pl.wikipedia.org/wiki/Torpedownia
borregaard
25-02-2009, 00:08
Przestań,nie masz co wystawić...?...Totalny rozgardiasz....:mrgreen:
malasana
25-02-2009, 00:25
Kompozycyjny majstersztyk.
Miodzio :-)
Kolor, kadr, full wypas :-D
Pięknie to sobie wszystko poustawiałeś.
Zdjęcie jak obraz skomponowane.
A żeby skumać tytuł chyba za dużo dzisiaj wypiłem.
... full wypas :-D
:mrgreen:
niesamowite, jednak chciałbym poznać wersję BW, może nie miałeś tego w planie, ale jakoś mi osobiście BW raczej by pasowało...:)
pozdr!
a mi sie wlasnie nie podoba ! za duzo tego wszystkiego w tym zdjeciu! nie wiem na czym sie skupic. tylko nie bijcie :)
Polsar74
25-02-2009, 18:14
Co do tytułu to nie męcz Maciek ludzi i z Mensą nie wyjeżdżaj bo nie kazdy ma 170 IQ jak Ty, jak zaniżyłem to sorki. A przy okazji wersje BW masz?
wszyscy sobie na pewno powinni zdawać sprawę że tu nie chodzi o wskaźnik IQ tylko o zwykłą ludzka uprzejmość !
Zdjecie przedstawia tak mały obiekt że naprawdę cieżko jest domyślić się co to jest !
kochani...
tu nie potrzeba IQ z mensy tylko google wystarczy...
drugi wynik z googla wyjaśnia wszystko....
a fota mi się podoba.... !!
tu nie potrzeba IQ z mensy tylko google wystarczy...
Pocieszę Cię pewnie, ale wiesz, trzeba mieć IQ jakieś, by wpaść na to, gdzie w ogóle szukać odpowiedzi.. :D
niesamowite, jednak chciałbym poznać wersję BW, może nie miałeś tego w planie, ale jakoś mi osobiście BW raczej by pasowało...:)
pozdr!
Masz rację. Nie miałem b&w w planie ;)
a mi sie wlasnie nie podoba ! za duzo tego wszystkiego w tym zdjeciu! nie wiem na czym sie skupic. tylko nie bijcie :)
No cóż. Szczera wypowiedź więc bić nikt nie będzie. Tym bardziej, że mam świadomość, że kadr jest mocno "napakowany" ;)
Pershing
25-02-2009, 20:35
wszyscy sobie na pewno powinni zdawać sprawę że tu nie chodzi o wskaźnik IQ tylko o zwykłą ludzka uprzejmość !
Zdjecie przedstawia tak mały obiekt że naprawdę cieżko jest domyślić się co to jest !
To że jest to torpedownia to powinien wiedzieć każdy kto widział inne prace Maćka z tego miejsca, poza tym w tytule jest to zawarte.
Bardzo ładne. Może nawet lekko abstrakcyjnie :-)
pozdrawiam
wojtek6308
25-02-2009, 20:50
Jak zawsze bardzo ładnie :-D , ... i znowu mnie się podoba.
Pablo 77
25-02-2009, 22:20
Miejsce do którego się przymierzam:)Bardzo ładnie pokazane:)
Jak zwykle fajnie ;) ale wydaje się, że sporo racji jest w tym co fotograf pisze - dużo w tym kadrze, szczególnie jak na Twój wątek ;)
Widziałbym to chyba bez tych pali najbardziej prawej stronie tylko nie wiem czy takie kadrowanie nie położyłoby kompozycji całości.
Bajkowy obrazek, nie mówiąc o torpedowni. Przez Ciebie zamiast wykupić kartę wędkarską, chyba kupie ND 400. Pozdrawiam
velaskez
25-02-2009, 23:13
Bajkowy obrazek, nie mówiąc o torpedowni. Przez Ciebie zamiast wykupić kartę wędkarską, chyba kupie ND 400. Pozdrawiam