Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Wiosna??? :o
Wioletta
24-02-2009, 03:23
O takie "kororowe" klimaty wiosny teraz nam do glowy przyszly ;)
1
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/viewer.php?file=y7ltjwawdczw6dob94o.jpg)
2
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/viewer.php?file=de3bq1d41adiekb0r8f6.jpg)
Oczywiscie czekam na komentarze, i krytyke, podpowiedz itd. ;)
nonnatus
24-02-2009, 08:36
koncept fajowy, ale... bardziej podoba mi się dwójka, choć jest słabiej zaświecona niż jedynka :)
zrezygnowałbym tylko z tej ramki i logo, po co?
fajny wizaż i stylizacja. ogólnie konpcept in plus.
czuć wiosnę... :)
I 1 i 2 mi się bardzo podobaja - kolorki super i oczywiście az się wiosny zachciało :)
bardzo przyjemne w odbiorze, ''korory'' super, może tło bym widział białe i żywego pierzaka i żywe liście ;)
Wiola szalejesz tymi fotami ostatnio:) Bardzo fajne prace!
Vodafone
24-02-2009, 15:53
Wiolek... foty dają radę ;-):mrgreen:
Kadrowo i kompozycyjnie wybieram nr 2, natomiast światło na 1 jest nieco ładniejsze - to jednak nie zmienia faktu, że obie foty bardzo przyjemne w odbiorze :)
Swoją drogą skoro Pani Wiosna u Ciebie na sesji to nic dziwnego, że u mnie taka pogoda za oknem ;)
andrzej_laskowski
25-02-2009, 18:03
Bradzo fajne. Drugie lepsze. Na pierwszym razi swiatło za ostre mz. Ogólnie dałbym wszystko bardziej miękko.
Zbigniew
25-02-2009, 19:31
Napisałem to wczoraj, powtórzę i dzisiaj - na forum panowie mają coraz więcej możliwości nauki od pań :D :D Tak trzymać ! Mi się bardzo podoba, szczególnie dwójka - lepsze światło.
Urban1994
25-02-2009, 22:00
Zdjecia supeeeeeeer. Jedynka najlepsza IMHO.
Wioletta
25-02-2009, 22:28
Powiem szczerze, ze bylam pewna ze zostane zjechana za kicz (sztuczne kwiaty, ptaszki i kolorowe zdjecia ze hej)
A tu znowu niespodzianka, podobnie jak w architekturze :)
Teraz to dopiero dostane weny :mrgreen:
Jesli chodzi o swiatelko, to widze ze zdania sa podzielone.
Dziekuje baaaaaaaardzo wszystkim za komentarze :)
Roman K.
25-02-2009, 23:37
Na pierwszy rzut oka, zdjęcia ocierają się o kicz. Ale po dłuższym zawieszeniu oka, widać tutaj pomysł i konsekwencję. Nie ma dużego nacisku na szczegóły, ale bardziej na kolor i przekaz. Po prostu - kobieca ręka :)
Podoba mi się ;)
Ej no, oczywiście, że kicz. Ale dobrze wykonany :)
Wioletta
26-02-2009, 03:05
Ej no, oczywiście, że kicz. Ale dobrze wykonany :)
E to galansio, elegancko znaczy sie :mrgreen:
Piotr_ek
26-02-2009, 23:27
Bardzo nice :)
Trudno mi się jest wypowiedzieć na temat tych zdjęć bo ja z portretem mam tyle wspólnego co zając z dzwonkiem. Mogę tylko powiedzieć, że coś nakłoniło mnie to wpatrzenia się w obie fotografie i napisana oto tego komentarza, który pomimo swojej nic w temat nie wnoszącej treści mówi, że mi się podoba :>
Bardzo ładne czarne tło, aż ciarki człowieka przechodzą jak pomyśli o jego konstrukcji...:>
Wioletta
26-02-2009, 23:35
Bardzo ładne czarne tło, aż ciarki człowieka przechodzą jak pomyśli o jego konstrukcji...:>
Chcialam Ci powiedziec Piotrze, ze mialam urodzinki niedawno, i tlo eleganckie dostalam, biale, czarne i statyw nawet :)
Ale ciarki moga Cie przechodzic spokojnie, jesli chodzi o swiatlo :mrgreen:
Tutaj wiekszych zmian nie poczelam (jeszcze);)
Piotr_ek
26-02-2009, 23:41
Chcialam Ci powiedziec Piotrze, ze mialam urodzinki niedawno, i tlo eleganckie dostalam, biale, czarne i statyw nawet
Gratuluję !!!
Dodam jeszcze, że fotografie są naprawdę estetyczne. To zadziwiło mnie tylko dlatego, że ostatnio oglądałem zdjęcia z profesjonalnym czarnym tłem, które na fotografii wyszło pogięte, pomięte i w ogóle oszpeciło fotkę. A u Ciebie jest bardzo profesjonalnie pokazane.
autograf
27-02-2009, 00:51
Druga praca bardzo przyjemna. Czuć wiosnę :D
To co - następny set w plenerze? ;)
Mnie się podoba i 1 i 2. A przede wszystkim pomysł i wykonanie :)
Świetna robota!
Zbigniew
27-02-2009, 01:10
To co - następny set w plenerze? ;)
Pewnie z uczestnictwem Panów z forum. Chciałbyś :-P
velaskez
27-02-2009, 01:15
Superowo, ach te kolorki:)